Paul van Dyk priredio spektakl za sva čula!

Savršen zvuk, neviđena produkcija i harizma koju poseduje nemački DJ su samo potvrda zbog čega se već godinama nalazi u samom vrhu svetske muzike.

PAUL VAN DYK FOTOGRAFIJE SA ŽURKE

Hiljade fanova Beck’sperience-a sinoć je uživalo u klasicima ”For an Angel” i “We are alive”, kao i u novim pesmama koje će se pojaviti na novom albumu “Evolution”. Ono što je najviše očaralo publiku je početak nastupa Paul van Dyk koji je obeležen “Velikim praskom” nakon čega je usledilo dvočasovno putovanje kroz evoluciju planeta i zvezda.

Intervju sa Paul Van Dyk-om!

Na početku publiku je valjano zagrejao mladi italijan Giuseppe Ottaviani i pokazao zbog čega je pre desetak godina skrenuo pažnju upravo Paul van Dyk-a. Posle nastupa zvezde večeri, do ranih jutarnjih sati “vozio” je Marko Milosavljević koji je još jednom dokazao zbog čega važi za jednog od najboljih domaćih DJ-eva.

Prva dva ovogodišnja Beck'sperience-a najavljuju bogatu sezonu za ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka. Svetska DJ imena poput Paul van Dyk-a, Erica Prydza, Sandera Kleinenberga, Giuseppe Ottaviani-a i Sebjaka, jasna su potvrda da Beck’sperience nastavlja svoju tradiciju dovođenja vrhunskih imena iz sveta elektronske i klupske muzike.

Beck’sperience sezona 2011. se nastavlja!