ŠEST ZADRUGARA LAVOVSKI SE BORILO ZA OPSTANAK: Zerina Hećo izbačena iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Nominovani zadrugari - Zerina Hećo, Monika Horvat, Anja Todorović, Nadica Zeljković, Brendon Radonić i Anđelo Ranković sinoć su čekali trenutak kada će jedan od njih napustiti Zadrugu. Pre konačnih rezultata glasova, oni su imali priliku da se nadmeću u izazovu.

Nakon što su sa Darkom Tanasijevićem došli u sportsku salu "Melanija", voditelj im je saopštio da je Veliki šef i ovoga puta organizovao veoma zanimljivu igricu, pa im je objasnio i pravila:

- Ima vas šestoro, stolica je pet. Igramo muzičke stolice. Znate pravila, đuskate dok muzika ide, a kada stane, morate svoje zanosne pozadine da smestite na stolicu. Jedan će ostati bez stolice i tako ispada jedan po jedan - rekao je Darko.

Pobednik u igrici je bio Brendon Radonić i njemu su bili duplirani glasovi.

Nakon igre stigli su i glasovi, a Darko je saopštio zadrugarima rezultate. 32% glasova imala je Nadica Zeljković, 24% glasova imao je Anđelo Ranković, 18% glasova je dobio Brendon Radonić, 12% glasova je dobila Anja Todorović, 8% ima Monika Horvat i 6% je dobila Zerina Hećo.

Zerina se odmah pozdravila i brzo uputila u studio kako bi sa Dušicom Jakovljević popričala o svom boravku u Zadruzi.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

andjelo rankovicAnja Todorovićbrendon radonićDarko Tanasijevićizbačena iz ZadrugeMonika Horvatnadica zeljkovicZadruga - Izbacivanjezadruga 4Zerina Hećo