MOJI PRIJATELJI SU DIVNI LJUDI, JEDVA ČEKAMO DA SE BOJANA PORODI: Goca Božinovska upoznala Danijelu i Bogdana Rodića

Pevačica Goca Božinovska posetila je Titel i upoznala Danijelu i Bogdana Rodića, roditelje svoje snajke Bojane Rodić, koja će joj uskoro podariti unuče.

Bojana Rodić sa Gocinim sinom Mirkom Šijanom čeka prvo dete, a pevačica je sada ispričala da je prošlog vikenda bila u Titelu, u porodičnoj kući Rodića, te da je oduševljena time kakvi su ljudi.

- Upoznala sam prijatelje. Sve smo obavili po protokolu. Predivni ljudi. Sad samo čekamo bebu. Kad dođe nama naša beba, sve će biti u redu - rekla je Goca Božinovska.

Inače, Goca je nedavno objavila fotografiju sa Bojanom, nastalu na porodičnom ručku u jednom restoranu na Savi, čme su još jednom pokazale da se odlično slažu. Božinovska za snajku ima samo reči hvale.

- Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lepa, sposobna, pametna, vredna. Nije što je moja, nego je žena za primer. To je i moj sin video i zato sa njom i stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo dece i da se beskrajno vole. A čim je Bojana ovako dobra, i njeni roditelji ne mogu da budu ništa manje nego fenomenalni. To su moji prijatelji i Danijela i ja jedva čekamo da postanemo babe - rekla je pevačica za pomenuti list.

Izvor: Kurir/Blic.rs
Foto: gocabozinovska/Instagram

Bogdan RodićBojana Rodićdanijela rodićdruženje sa prijateljimagoca božinovskamirko šijanpostace roditeljititel