NIJE ME INTERESOVAO ŽIVOT, A NI SMRT: Dino Merlin u iskrenoj ispovesti otkrio da se borio sa teškom depresijom

Dino Merlin, kojeg je mnogo potresla smrt kolege i prijatelja Đorđa Balaševića, otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog i porodičnog života.

Pevač se prisetio dana kad je radio u fabrici ležajeva Vogošća i zapisivao pesme na masni papir, dok su mu se svi smejali i osporavali njegovu želju za uspehom.

- Sprdali su se sa mnom jer sam pisao pesme - rekao je muzičar.

On je dodao i da je onima koji nisu verovali u njega oduvek govorio da će ga gledati na televiziji, što se i obistinilo, a potom je i prvi put priznao da je svojevremeno usled borbe sa depresijom razmišljao da se povuče sa scene i zauvek napusti muziku.

- Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da me ništa nije interesovalo - ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim muziku. No, odlučio sam da nastavim i 2000. snimio sam album na koji sam jako ponosan - ispričao je Merlin, koji je istakao i kako se nada da će veći koncerti biti mogući 2022. godine.

Izvor: Mondo.rs/Kurir.rs
Foto: dinomerlin/Instagram

borba sa depresijomdino merlinĐorđe Balaševićiskrena ispovestpevač