UŽIVANJE ZA SVE PARE: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger kupuju stan vredan 600.000 evra u Beogradu na vodi

Bastijan Švajnštajger želi da kupi stan ženi Ani Ivanović u kuli Beograda na vodi. Fudbaler je agentima za nekretnine dao ovlašćenje da u njegovo ime odaberu nekretninu na trenutno najtraženijoj lokaciji, ali ono što mu je važno jeste da stan bude dvostrano orijentisan i da pogled puca na celu prestonicu. Do sada su Ana i Bastijan sa sinovima Lukom i Leonom boravili u nekretnini njenih roditelja na Novom Beogradu, a kada se čuvena kula bude završila, tamo će biti njihova baza kada budu u Srbiji.

Iz agencije koju je fudbaler angažovao nisu hteli da komentarišu ove navode, jer su sve informacije vezane za njihove klijente strogo poverljiva tajna. Kako saznajemo, njegova želja je da stan ima oko sto kvadrata, a ako se uzme u obzir da je kvadrat oko 6.000 evra, lako je izračunati da će fudbaler na ženin poklon potrošiti 600.000 evra.

Agenti su fudbaleru putem mejla pokazali nekoliko opcija, ali on još nije napravio izbor. U odabiru im pomaže i Anin tata. I nekadašnja teniserka je u svojim intervjuima isticala koliko voli da dođe u Srbiju.

- Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države u kojima ljudi poštuju privatnost i gde je priroda prelepa - rekla je jednom prilikom Ana za medije.

Inače, Ana i Švajni već dve godine žive u austrijskom gradiću Vestendorf od 3.700 stanovnika, u podnožju Alpa. Bračni par je kupio imanje još 2018. sa željom da im sinovi Luka i Leon budu bliži svojim bakama i dekama, a njih dvoje svojim prijateljima. Švajnštajgerovi roditelji žive na samo sat vremena od Vestendorfa, a ni Beograd nije daleko.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anaivanovic/Instagram

ana ivanovicbastijan švajnštajgerbeograd na vodikupuju stanluksuzna nekretnina