OSMANA MI MOG, BIĆEMO DRUGARI: Raskinuli Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći snimak, na kom je Jovana Ljubisavljević plakala i kukala Maji Marković nakon saznanja koje joj je prenela Mina Vrbaški iz spoljnog sveta, o klipovima sa Anđelom Rankovićem, da je bivši dečko Luka i dalje prati na Instagramu i ostalo. Misica je kukala i plakala i zbog toga što joj je Stefan Karić rekao da je lažov, zbog toga što mu je određene informacije prećutala ili promenila.

- Mi smo se svađali jer me je slagala, a ne što je Luka prati na Instagramu. Najnormalnije je da ostane u dobrim odnosima sa njim, mene ne zanima Luka. Nego mi to nije prijavila, ja sam joj rekao da je lažov. Meni je problem samo to što mi nije rečeno, takve stvari me izvedu iz takta. Kao i ono što je bilo za njenog oca, što joj je Kristijan rekao. U zdravom odnosu treba da znamo sve jedno o drugom - rekao je Stefan.

- Ja informacije neću slušati, sve dok ne vidim roditelje. Oni će me uvek podržavati, zato mi to nije bilo u glavi što je preneo Kristijan, zato nisam htela da prenesem. Naročito ovo za Kristijana, jer je jednom ispalo da ja hoću da iniciram njihov konflikt - pravdala se misica.

- Ja sam Jovani rekao da će sada imati više napada. Ja mislim da nije plakala jer je neko rekao da se držala za ruke sa Anđelom. Mislim da bi pre plakala zbog toga što je Luka prati... Mislim da te je to poremetilo, da te Luka i dalje prati - ustao je Janjuš.

- Ne, to nije istina - pravdala se misica.

- Ona je plakala jer sam joj rekao da je lažov. Meni je bio problem što mi nije rekla. Ja sam je pustio da priča, a ona se pravila luda. A mi smo sada u lošem odnosu jer mi brblja svakoga dana za Natašu. Ja sam Natašu zamolio da to ne radi, i onda Jovana mene napada što je savetujem. Ja je nisam savetovao, nego skrenuo pažnju - ubacio se Stefan.

- Njoj mirnim tonom, a meni pričaš: "Mrš". Meni da neko o tebi priča takve stvari, kao što ona priča o meni... - odbrusila je Jovana.

- Ja ne dam na sebe više u životu - govorio je Stefan.

- Ni ja na sebe - odbrusila je misica.

- Onda nećemo biti zajedno, kada se to bude desilo - poručio je Karić.

- Okej, raskinuo si, nismo zajedno - naljutila se Jovana.

- Ti si ogroman folirant. Sve namerno radiš, ne mogu više da ćutim! To si ti! - skočila je Ermina Pašović.

- Okej, bićemo drugari, Osmana mi mog, bićemo drugari - poručio je Karić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Jovana Ljubisavljevićraskinulirijalitistefan karićzadruga 4