ZOLA JEDVA OPSTAO NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Dragana Burmazović izbačena iz "Zadruge" (VIDEO)

Sinoć će još jedan zadrugar zauvek napustio Belu kuću i imanje u Šimanovcima. Prošlonedeljni nominovani zadrugari bili su Dragana Burmazović, od stane gledalaca, i Lazar Čolić Zola od strane zadrugara.

Voditelj Darko Tanasijević u palati "Milenija", zadrugarima je saopštio pravila igre. Kao i svake nedelje, tako su i sinoć zadrugari imali priliku da dupliraju svoje glasove, a to je zavisilo od uspeha u igrici Velikog šefa.

- Svako od vas će imati po pet obruča, i na vama je da ih bacate ka označenom polju, gde će se nakačiti i tako ćete dobijati poene! Ko bude imao više poena na kraju igrice, njemu će se duplirati glasovi - objasnio je voditelj.

- Zola ja sakupio 40 poena, zakačio je dva obruča, a Dragana nije osvojila ništa i njemu se dupliraju glasovi! Jedno od vas dvoje ima 59% glasova, dok druga strana ima 41% glasova! 59% glasova nakon igrice i duela, ima Zola - saopštio je voditelj.

Dragana je izašla kao poražena iz ovog duela i napustila je "Zadrugu 4". Ona se pozdravila sa zadrugarima i pridružila voditeljki Dušici Jakovljević u studiju, gde je prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju.

- Ja sam dobro prošla, mislim da je Nenadu najteže sada. Da je pravio greške - jeste, ali je počeo ozbiljno o tome da razmišlja kada je čuo za informaciju o supruzi. Misli da može da ispegla situaciju kad izađe, želi samo da mu neko javi sigurno šta se dešava. Ako razmišlja svojom glavom, da sedam godina baci... Nije mi jasno, kao da nije poznavao tu ženu - komentarisala je Dragana.

- Nisam se ni u Mišela razočarala, ali da sam drugačije poteze očekivala, jesam. Nisam očekivala burnu reakciju na mene, zamerila sam mu to, ali smo sve rešili, pa smo ostali okej. Janjuš i Ana su mi se najviše dopali u "Zadruzi" - završila je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Dragana Burmazovićlazar colic zolamisel gvozdenovicZadrugaZadruga - Izbacivanjezadruga 4zola