LJUBAV IZ BAJKE JE MOGUĆA: Danijela Karić i Ivan Mileusnić proslavili dve godine braka!

Pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić danas proslavljaju drugu godišnjicu braka.

Podsetimo, njih dvoje imaju naslednika Maksima, koji je Danijeli treće dete, jer iz braka sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Martaćem ima sina Filipa i ćerku Moniku, dok je Ivanu sin prvenac.

Plavokosa dama danas je putem svog Instagram profila objavila set fotografija sa građanskog venčanja i uputila emotivnu poruku svojoj jačoj polovini:

- Na današnji dan tačno pre dve godine sam postala najsrećnija žena na svetu! Srećno nam dve godine braka ljubavi moja, ti čnis moj život kompletnim. Hvala ti što postojiš i što si baš mene odabrao. Hvala ti za sve čarobne trenutke neizmerne sreće i ljubavi koju mi pružaš i daješ nesebično. Ostvario si moje snove i učinio da mi život bude poseban i najlepši kao iz bajke. Ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dao celog sebe. Tvoja ljubav je unela u moj život svetlost i sama pomisao da si moj muž me čini najsrećnijom osobom na svetu. Ne prođe ni dan a da se nezahvalim Bogu što te je stvorio i naše životne staze spojio u jednu. Uvek si uz mene tu i u dobru i u zlu! Volim te najviše na svetu, zauvek, do kraja života! - napisala je ponosna supruga.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: danijelakaric/Instagram

danijela karicgodišnjica brakaivan mileusnićkoreografoglasila sepevačica