PRESREĆNI SMO ŠTO DOLAZIŠ, SAVRŠENA SI: Luna Đogani pokazala fotografiju bebe sa ultrazvučnog pregleda

Pobednica druge sezone rijaliti šou programa "Zadruga" Luna Đogani sa svojim verenikom Markom Miljkovićem nestrpljivo iščekuje dan kada će na svet doneti njihovo prvo dete.

Kako su ranije otkrili, pevačica nosi ćerkicu za koju su odabrali ime Mia, a Đoganijeva je danas svoje fanove na društvenoj mreži Instagram obradovala fotografijom nastalom tokom ultrazvučnog pregleda.

Buduća mama koja je pre nekoliko dana proslavila 25. rođendan nije mogla da odoli, a da sliku svoje naslednice ne podeli sa pratiocima.

Zgodna trudnica koja se juče vratila sa odmora u Dubaiju, presrećna je zbog maslednice koju nosi i pohvalila se da je njena beba savršena, te istakla da su ona i njen izabranik presrećni što će je uskoro upoznati.

- Razmišljala sam dugo da li da izbacim sliku moje prelepe bebice, a posle ove slike sam presudila! Danas smo bili na kontroli, da vidimo našu bebu, nije što je naša, savršena je! Volim ovo biće sada ovoliko, koliko ću kada se bude rodila! Mama i tata su presrećni što nam dolaziš bebo naša! Mia - napisala je Đoganijeva koja uživa u šestom mesecu trudnoće.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marko.miljkovic/Instagram

bebaluna đoganiMarko Miljkovićtop_slidertrudnocaultrazvukZadruga