TO JE MOJA BOLNA TEMA: Marko Janjušević Janjuš i Milan Janković Čorba suočili se zbog Maje Marinković (VIDEO)

Tokom "Igre isitine" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, zadrugar Fran Pujas imao je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

- Zanima me mišljenje o Čorbi, da li misliš da te namerno provlači kroz klipove i zašto to radi? - glasilo je pitanje.

- Moje mišljenje o njemu je katastrofalno, on mi je bio zanimljiv, ali kada sam video neke stvari, od tada imam baš loše mišljenje. Ja ne mogu da trpim da me pominju u nekom odnosu koji je bolestan. Zamolio bih da njih dvoje mene ne pominju, a onda da dolazi neka osoba da mi govori da neko nju bolje je*e. Nemojte me spominjati, ne želim da budem akter vaše priče - rekao je Janjuš.

- To je odvratno što sam ja rekla, ali isto tako nemojte da se pravite ljudi on mene provocira konstantno - rekla je Maja Marinković.

- Ko te provocira - upitao je Januš.

- Ma sve se vidi, on je kontradiktoran, jak je samo kada je pijan. Ja sam jača devojka od svih vas muškaraca ovde - vikala je Maja.

- Majo, ćuti molim te, ne pokopavaj se više, dala si mu pi*ke - rekao je Lepi Mića.

Nešto kasnije, pitanje je postavio Janjuš, a bilo je upućeno Milanu Jankoviću Čorbi.

- Objasniću situaciju, pogrešio sam, sve je greška! Svestan sam! To što se danas čulo na klipu, nisam mogao da se suzdržim, jer je devojka izazvala u meni bes. Ona mene nije vređala, ja sam nju, ali nisam sedeo sam. Sve sam izgovorio, i onda sam stao, pi*ka sam ispao jer nisam mogao da se kontrolišem. Smatram da je to bila zamka koja se pojavila, i upao sam. Bio sam nepromišljen, izvinjavam se! - govorio je Čorba.

- To je meni bolna tema! I celi život ću nositi sa sobom tu grešku! Zato izbegavam tu temu, ne želim da ulazim u bilo kakav odnos. Pogotovo danas kad sam video... - pričao je Janjuš.

- Išao sam kao neki bandoglavi manijak - rekao je Čorba.

- Moja bolna tema je što sam ja neke stvari prouzrukovao, ali ja sam kriv, i hoću da izađem iz te priče. Ne smeta mi što je on sa njom. Samo ne želim da me spominje! - dodao je Marko.

- Moja glava je bistrija, i zato mi je teže svakim danom! Neću vas dirati, niti družiti se s vama - nastavio je Janjuš.

- Niko nema zadovoljstvo, nisam žrtva, nosim krivicu, izvinjavam se oboma, ja sam naspram njih minijaturan! - rekao je Janković.

- Ja nisam svetica u odnosu sa Janjušem. Isto tako, to što kažeš da je to tvoja bol, sklon si poroku, varanju žena i ostalo. Ti si taj koji je bio oženjen i uništio svoju svetinju! Ja sam ušla sa Čorbom u vezu, nakon Janjuša, zbog koga sam preplakala i bila na tabletama. Pogrešila sam što je to bilo nepromišljeno, ali sam se zaljubila u njega, bila je dobra energija. Generalno, ne kajem se - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

čorbajanjusmaja marinkovicmarko janjusevic janjusMilan Janković ČorbaZadrugazadruga 4