ONA JE BIVŠA ŽENA, NIKO I NIŠTA: Oglasio se Andrej Ilić i osuo paljbu po nekadašnjoj maćehi

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić sahranjen je 12. marta u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ono što je mnogima privuklo pažnu jeste da njegova bivša supruga Tatjana Karajanov nije došla da ga isprati na večni počinak.

Tatjana nije bila ni na komemoraciji, a njeno ime je izostavljeno i sa umrlice. Kako je ona ranije objasnila imala je veliku želju da dođe, međutim poštovala je odluku porodice koja je nije želala da ona prisustvuje sahrani.

Sada se oglasio i Sanjin sin producent Andrej. On je istakao da Tatjani nije bilo zabranjeno da dođe na sahranu.

- Oni su bili razvedeni, a sahrana je bila u najužem krugu porodice. Bilo nas je četvoro na sahrani. Nije joj bilo zabranjeno, nego ona nije u porodici. Što bi ona bila u krugu od četvoro ljudi kad nije niko i ništa, nema potrebe. Nema tu šta da se kaže, bivša žena -  ispričao je Andrej, a na pitanje da li je sa Tatjanom ostao u dobrim odnosima nakon što se razvela od njegovog oca, rekao je:

- Nismo se čuli nakon što su oni završili. To je njihova stvar - prenosi Objektiv.rs.

Tatjana je ranije ispričala i da su se ona i Sanja razveli u novembru 2020. godine.

Sanja Ilić preminuo je 7. marta u Zemunskoj bolnici, od posledica korona virusa. Lekari su u međuvremenu ustanovili da je njegovo stanje kritično jer je godinama imao leukemiju a da to nije ni znao.

Bio je osnivač grupe "Balkanika" od 1998. godine i jedan od najcenjenijih domaćih muzičara,  a sahranjen je pored prve supruge glumice Zlate Petković.

Izvor: Novosti.rs
Foto: sanja.ilic.balkanika/Instagram

Aleksandar Sanja Ilićbivša ženarazvodsahranasin andrejtatjana karajanov