KAD BI IVANA UŠLA U "ZADRUGU" POBEGAO BIH, NE SMEM NI DA RAZMIŠLJAM O TOME: Ša otkrio šta misli o supruzi, Tara poručila da ne oseća grižu savesti zbog prevare! (VIDEO)

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša govorili su o svojoj vezi, a Ša je odgovorio na pitanje da li misli da ga supruga gleda i razmotrio mogućnost da Ivana Aleksić uđe u rijaliti.

- Ne smem ni da razmišljam o tome. Ne znam da li gleda. I grešniji od nas osuđuju sve ovo. Mislim da svi osuđuju, mislim da sam najgori. Ne očekujem da uđe u Zadrugu. Siguran sam da neće ući, da neće doći, znajući je. Da uđe, pobegao bih. Zapalio bih odmah. Ona je imala ponudu tokom Zadruge 2 da uđe, ona je van ovog sveta. Imam crv sumnje jer nisam očekivao da dođe do čega je došlo. Ne kajem se što sam sa Tarom. Šalim se. Ne bih pobegao, suočio bih se. - rekao je Nenad, a Tara se nadovezala:

- Ja kapiram da sam ja napolju i osuđena, i ovakva i onakva, ali ja to gledam sa malo drugačije strane, Nenad će za tri meseca zvanično biti slobodan čovek, supruga ga je ostavila, tako da, ja sam trenutno ljubavnica, devojka, uskoro ću biti samo devojka, a tamo kroz neko vreme i supruga, nadam se.

- Da li je prvi put da si prevario svoju ženu? - upitao je Ognjen Amidžić repera.

- Da, jesam je prevario sad. Ja to gledam malo drugačije. Nisam pre varao. Tara je isto kao ja, ima još uvek dečije forice, ima tek 20 godina, možda će to korigovati. Mene ne zanima prošlost - rekao je Ša u Amidži šouu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

amidži šougostovanje u emisijiivana aleksićnenad aleksić šaTara Simovzadruga 4