KORONA MI JE OŠTETILA SRCE, VAKCINU NE SMEM DA PRIMIM: Slavica Ćukteraš bori se sa novim problemima, nakon što je preležala virus u julu! (VIDEO)

Pevačica Slavica Ćukteraš obratila se pratiocima putem storija na Instagramu i otkrila da i dalje muči muku sa koronavirusom, iako ga je preležala letos.

Naime, folkerka je kazala da joj je virus zakačio srce i srčanu maramicu, te da bi svako ko oseća slabost i umor trebao što pre da poseti lekara da se uveri da je potpuno zdrav.

- Zbog korone koju sam preležala u julu, vidi mi se i dalje virus, zakačio mi je malo srce i srčanu maramicu, što znači onaj ko oseća umor i slabost i posle nekoliko meseci od korone, trebao bi da ide kod lekara da proveri srce, da vidi šta se tu dešava, jer se ja definitivno nisam oporavila od korone iako sam mislila da jesam. Po preporuci lekara moj organizam nije spreman za vakcinu, jer kada bih opet došla u kontakt sa virusom naravno da ne bih dobro prošla, jer mi je srce načeto. Masku nosim i kada se sama vozim, jer imam strah, nigde ne idem, a vi nemojte da igrate kolo i pravite proteste i gluposti, jer očigledno svi smo šta? Bolesni! Fizička aktivnost mi je zabranjena do daljnjeg, mogu da radim neke male fizičke poslove po kući, ali da ne dozvoljavam da dolazi do prekomernog umora. 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: cukterasslavica/Instagram

folk pevačicakoronavirusslavica ćukterašsrčana maramicasrcetop_sliderumor i slabostzdravstveno stanje