VERUJEM DA SU TO IZMIŠLJENE PRIČE: Eva Ras stala u odbranu Branislava Lečića

Glumica Eva Ras na televiziji "Pink" progovorila je o slučaju Danijele Štajnfeld, koja je iznela tvrdnje da ju je silovao kolega, glumac Branislav Lečić.

Saslušanje glumca Branislava Lečića u policiji, juče je završeno nešto posle 21 čas nakon što je više od sedam sati odgovorao na pitanja policije u Policijskog stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele da ju je silovao 2012. godine. On je navodno prošao poligraf.

Eva je ogorčena činjenicom da je Branislavu Lečiću onemogućeno da se bavi svojim poslom nakon optužbi, budući da je izuzet iz predstave u kojoj je do sada igrao.

- Ja sam bila na poligrafu u jednoj emisiji, od 250 nas samo smo troje prošli, tako da taj poligraf ipak nešto pokazuje. To je atak na Srbiju, atak na naše zakone, vi ne možete otpustiti čoveka koji nije ni okrivljen, ni optužen, a vi ga izbacujete sa posla. Koliko znam to nije u saradnji sa zakonom. Ne može neko da kaže ona se nije umila i mi ćemo joj dati otkaz - rekla je Eva i dodala:

- Mogu vam reći iz iskustva da mnogi ljudi neće da idu na poligraf, jer unapred im je neprijatno. Ja sam išla za zabavnu emisiju, pa mi je bilo neprijatno. Kad vam uloga ne ide, mi ne da vodimo razgovore od 77 minuta, nego ceo život kad igrate u pozorištu je podređen pozorištu. Mi to ne snimamo, mi to radimo, i noću. Ras mi je govorio ne unosi otrove u našu ljubav. Sumnjam u iskaz moje koleginice da je silovana, ja sam 62 godine glumica i nikad mi nije palo na pamet da snimama šta mi reditelj kaže da radim.

Ovom prilikom Eva je otkrila i da li se nekad našla u sličnoj situaciji kao Danijela, tokom duge glumačke karijere.

- Sramota me je bilo što nisam bila, jer su me zvali divljakuša. Udarala sam šamare i kad mi neko pruži ruku, a ne da me dodirne. Ja verujem da su ovo izmišljene priče. Šta znači u ponedeljak smo saznali za slučaj, a u sredu je izašao ogroman članak sa ekspertizama u "Njujork tajmsu". Ne može "Njujork tajms" da određuje kakve ću gaće da nosim, to je tako zlonamerno, pritom nam sugerišu kao da je ta Danijela Meril Strip u Americi, pa je Amerika skočila da je Srbin silovao njihovu veličinu. Moramo da branimo Srbiju, ne može rulja da vlada Srbijom - rekla je glumica.

Izvor: Pink.rs
Foto: eduTV - YouTube/PrintScreen

branislav lečićDanijela Štajnfeldeva rassilovanje