UMETNOST I MODA KAO JEDNO: Luksuzno prolećno izdanje Glorije Glam je na kioscima!

Vreme je za ludu energiju i nesalomivi optimizam upakovan u novo izdanje Glorije Glam koje slavi umetnost i modu u svim njihovim formama i oblicima, uz pratnju harizmatičnih individualaca, talentovanih kreativaca i naših autora – od Sidneja i Los Anđelesa preko Minhena, Berlina i Pariza do Firence i Beograda.

Nova Glorija Glam je na kioscima i nudi izvrsnu sinergiju tekstualnog i vizualnog. Uz ekstra bonuse – dva poklona koja ćete zaista želeti da imate u svojoj kozmetičkoj torbici: MOSCHINO Toy 2 BUBBLE GUM + masku za obnovu ili noćnu kremu REN.

Ida Prester, svestrana zvezda krasi naslovnicu prolećnog luksuznog izdanja. Naime, upravo je ona prošle godine izbacila čak pet novih muzičkih singlova, preselila se iz Beograda u Zagreb, ambasadorka je Cocktine kampanje „Živim za svoju stvar”, osmislila je pokoji novi projekat, a onda nas zarazila optimizmom. Na naslovnoj stranici uokvirena je u stilizovanu cvetnu grafiku umetnika Slavena Kosanovića Lunara.

Kolumnistkinja Jelena Veljača s balerinom Jovanom Mirosavljević u praznom je beogradskom Pozorištu izvela pravu fotografsku predstavu zaokruženu intimnim razgovorom do dugo u noć. U isto vreme se u centru Zagreba odvijao razgovor s Anom Grzunov i Mašom Barišić koje su upravo za umetnike osmislile Atelje na br. 1.

Tu su i Nikola Grabovac kojeg smo nazvali našim profesorom Baltazarom, pa eksperimentalni filmski stvaralac Dalibor Barić i Miloš Trakilović uz kojeg smo prošetali art scenom Berlina. Fenomenalni dirigent Darijan Ivezić objasnio je kako se trenutno stvara u Minhenu, dizajner Marc Ange očarava svojim staklenim kreacijama parfema, a umetnica Zvonimira Karavida opravdala je status nove zvezde hrvatske umetničke scene. Svi oni imaju jednaku misiju – da učine ovaj svet boljim mestom. Zavodljiva je ta nezaustavljiva energija, kao i promišljena provokacija, pametni aktivizam i feminizam s kojim su se autori bavili u ovom broju. Nije zapostavljen ni „nužan” pogled „unutar sebe”, uz pratnju renomiranog psihijatra Roberta Torrea , a u broju su i dr sc. Iza Kavedžija s University of Exeter, naučnica i antropolog koja se bavi srećom te feministička (svetska!) ikona dr sc. Sara Ahmed koja je objasnila što je pak – kulturna politika emocija.

Zavirite u čarobni modni svet uz promišljene i uzbudljive modne editorijale, lepeze modnih trendova i veoma stylish sagovornike. Na pitanje „ima li života nakon modnih magazina” odgovor smo pronašli kod uticajnih dama modnog sveta, a da je moda došla na novi level potvrđuje genijalna tema Fashion Gaminga, kao i ona o budućnosti mode na otpadu.

Kad je reč o beauty temama, nikako ne propustite stranice posvećene lepoti koje su prepune novih pravila koje želimo da prigrlimo, savršenih proizvoda, boja i parfema koje prizivaju jedno veoma lepo i mirisno proleće.

Uz novi broj prepustite se i hedonističkim strastima – prošetajte se kroz enterijere starog pariškog šarma, odmorite se na rubu fjorda s neopisivim pogledom na jugozapad Norveške i čitajte o novim gastro konceptima koje nam je otkrila mlada i talentovana šefica Karime Lopez iz restorana Gucci Osteria u Firenci.

Ovo je samo deo bogatog sadržaja novog broja luksuznog magazina Gloria Glam uz koji ne propustite i darove: MOSCHINO Toy 2 BUBBLE GUM parfem + REN noćnu kremu ili obnavljajuću masku.

Novi broj, osim u Hrvatskoj, dostupan je i u Sloveniji, BiH, Makedoniji kao i u Srbiji - u Beogradu i Novom Sadu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Gloria Glam

gloria glamida presterna kioscimanovi broj