PRIPISUJEM TO VELIKOJ LJUBAVI I STRASTI: Stefan Đurić Rasta prisetio se skandala sa Anom Nikolić kada mu je uništila automobil!

Stefan Đurić Rasta gostovao je u emisiji "Sceniranje" gde je prvi put detaljno govorio o hapšenju, trenutku kada mu je policija pronašla marihuanu u donjem vešu, zatim još pola kilograma u stanu, ali i danima provedenim u zatvoru.

Iako je očigledno da uprkos iskustvu koje je imao nije odustao od svog poroka, jer je otvoreno rekao da samo trenutno ne konzumira marihuanu, što ne znači da nikada neće, reper je u emisiji pričao i o ljubavi sa Anom Nikolić sa kojom ima ćerku Taru.

On je otkrio da su se upoznali prilikom snimanja njenog albuma, a onda progovorio i skandalu o kojem su brujali svi - situaciji u kojoj mu je Ana uništila automobil.

Kako je pevačica objasnila u glasovnoj poruci koja je obišla sve društvene mreže, razlog uništavanja skupocenog vozila je reperovo nejavljanje na telefon.

- To je neka strast. Nisam nikada švrljao. Da se to zaista desilo došlo bi do medija. Ja sam lojalan pre svega, šta god da je u pitanju - drugarstvo, partnerka, posao. Nikad se nisam bavio iluzijama. Imao sam te neke momente jer sam jako puno radio, pa sam je zapostavio u tom našem bolesnom odnosu. Tu je nastradao auto. Uvek je dobro kad nastrada stvar, a ne čovek - rekao je reper i dodao:

- To je uradila ispred studija, ljudi su to videli, ja sam se prvo smejao kad sam zamislio Anu u polumraku da žvrlja auto. Pripisujem to velikoj ljubavi i strasti. Mi smo u super odnosima, preokupirani smo realnim stvarima, Tarinim odrastanjem, mene je Tara promenila. Potpuno sam omekšao, mnogo mi se stvari desilo za koje mogu da kažem da su bile nepravedne, ali me ona omekšala. Voleo bih da imam još dece, imam mogućnosti i svega, samo još mi fali surogat majka. Karijera mi više nije na prvom mestu - ispričao je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: stefanrasta/Instagram

ana nikolićbivša suprugaćerka tarapevačicareperskandalstefan đurić rastauništavanje automobila