OSUO PALJBU PO KOLEGAMA I NAPUSTIO STUDIO: Darko Mitrović dao otkaz uživo u programu Nove S (VIDEO)

Voditelj Darko Mitrović jutros je uživo u programu dok je išla njegova emisija "Mentalno razgibavanje" dao otkaz na Novoj S.

Podsetimo, Nova S saopštila je juče da se javno ograđuje od izjava protiv vakcinacije u emisiji "Mentalno razgibavanje" voditelja Darka Mitrovića.

Mitrović se, nakon što je pročitao saopštenje Nove S, u emisiji "Mentalno razgibavanje" obratio gledaocima i rekao da je kao autor emisije pokušao da stupi u kontakt sa direktorkom televizije i da vidi u čemu je problem, ali da nije uspeo.

- Vakcinacija nije obavezna, kada bude, ona ću apsolutno ućutati i nijednu reč neću više reći, ali pre toga ću nešto da vam kažem: Vi sa Nove S i Junajted Medije slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka pokušao da vas pozovem da sprečim ovo i da se lepo čujemo i da čujem šta je bio problem u jutrošnjoj odnosno jučerašnjoj emisiji, šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto ovu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Ivan Ivanović i ostali, ja vam sad dajem otkaz, doviđenja, prijatno - rekao je Mitrović, bacio bubicu i izašao iz studija.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: komandant_dark/Instagram

antonela rihadao otkazDarko Mitrovićivan ivanovićmentalno razgibavanjeNova Svoditelj