KUPILI STAN U BEOGRADU: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić otpočinju zajednički život

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić posle četiri godine veze konačno su doneli odluku da svoj zajednički život otpočnu u prestonici.

Najpoznatija mlada pevačica godinama živi na relaciji Beograd - Novi Sad i neretko je isticala da joj to u mnogome prija, ali došlo je vreme za promene.

Cecina ćerka i njen dečko za nekoliko nedelja počinju zajednički život u Beogradu. Sada, kada su već četiri godine zajedno, shvatili su da je došao trenutak da prvi put urede svoj dom. Kupili su stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora.

Anastasijin dečko živi u Novom Sadu, a čim je veza postala ozbiljna lepa pevačica počela je da provodi mnogo više vremena kod njega nego u rodnom gradu. Govorila je čak da u Beograd navrati samo da bi se videla sa porodicom i da završi poslovne obaveze, a kada pravi paralelu između dva grada, kaže:

Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena.

Mada jedva čekaju useljenje, verujemo da će par i dalje živeti u dva grada, uspostavljajući savršen balans između vojvođanskog mira i neodoljive beogradske vreve.

Izvor: Hellomagazin.rs/Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

anastasija ražnatovićbeogradđorđe kuljićluksuzna nekretninanovi sadpevačicatop_sliderzajednički život