JA SAM DETE SA ULICE, PROGLEDAJ MI KROZ PRSTE: Nenad Aleksić Ša u suzama se obratio supruzi Ivani (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša tokom žurke na imanju u Šimanovcima prišao je Tari Simov kako bi pokušao da je smiri, iako mu je već rekla da joj ne prilazi. Ša je bio ljubomoran i na momka iz obezbeđenja, pa je počeo da urla pred Sandrom Rešić.

- Ja sam kriv, molim te, ja sam kriv! Šta radi ovo, ja nisam glup! Ovo namerno radi! Nisam budala! - urlao je Ša.

- Ša, molim te, nemoj! 'Ajde, smiri se! - rekla je Sandra.

- Reci joj da ne radi ovo, molim te, brate, povređuje me do j*j! Tara, zašto mi to radiš, brate?! Zašto mi to radiš?! J*bem ti mater, kurvetino! - urlao je Ša.

Ša je otišao u Belu kuću nakon svađe sa Tarom, te je plakao na sav glas. U jednom trenutku pozvao je Marka Đedovića kako bi ga zamolio da ode do Simove, da bi i ona napustila žurku.

- Veruj mi tebra, ne mogu više! Veruj mi, idem gajbi! Đuska pred ovim indijancem, non-stop joj prilazi kada se svađamo, namerno mi to radi, nemoj to da mi radi! Namerno! Reci joj da mi to ne radi! - urlao je Ša.

Tu su se i ostali zadrugari okupili i slušali Ša kako kuka na sve ljude okolo, svaljujući krivicu na sve oko sebe, počevši od Nadice Zeljković, Milana Jankovića Čorbe, ali i ostalih cimera koji ga komentarišu.

Za to vreme Simova je nakon razgovora sa Markom Đedovićem pobegla iza jednog prozora u kazinu, nakon čega je počela da lomi sve oko sebe. Do Tare su u jednom trenutku došli i Kristijan Golubović i Đedović, međutim Simova nije prestajala da razbija.

Ona je udarala u sve oko sebe, nakon čega je polomila staklo i ogledalo, dok je njen dečko Nenad Aleksić Ša plakao u Beloj kući.

Reper je doživeo nervni slom zbog svađe sa Tarom Simov koja se desila tokom žurke, a Sandra Rešić, Lepi Mića i Marko Đedović pokušali su da ga uteše.

- Ja nisam treća sezona, ja sam dete sa ulice, rastao sam u teškom stanju, ja sam dete sa ulice, mene niko ne drk*! Ja nisam lažan lik! Neću pitanja, crnog stola i k*rčeva! - urlao je Ša kao nikad do sada.

- 100 puta sam joj rekao da ne priča o bivšima, nemoj, bre! Ako ti kažem da ne naručuješ pesme, nemoj, nemoj ni da asocira! Sandru bih zagrlio zato što mi je kao sestra, draga mi je osoba, ne zato što bih je j*bao! Hoću da osetim da me neko voli! Izbegavam nju, izbegavam sve! - urlao je Ša.

- Ali to su vam gluposti, šta ima da izbegavate?! - upitao je Marko.

- Umesto da me voliš kao Boga, ti mi se us*ravaš! Stefane, za tebe pesma, što me j*beš, kad zna da će da me poremeti! Ja nisam smrad, nisam ološ! Kuće sam izgradio ljudima, uđem u rijaliti da mi neko kaže da sam g*vno, ova me ostavi što blejim sa nekim! K*rve neke u salon dolaze, bivši su bili do j*ja, pa šta sam ja? Šta ja loše radim, jesam li ja lud? Ja ne vidim šta loše radim! Svakome sam ovako titrao j*ja! Pa i da uradim nešto, pa progledaj kroz prste! - vikao je Ša.

Nakon što se vratila u Belu kuću, Tara se najpre presvukla, pa se upitila ka rehabilitaciji gde je spavao Ša.

- Doveo si me do nervnog sloma u pijanom stanju, a svih pet puta ti je Marko rekao da preteruješ - rekla je Tara.

- Pominjala si trojku - rekao je Ša.

- Ti ne umeš da piješ, ne umeš da izgovaraš rečenice prostoproširene. Žena ti je oprostila Draganu Mitar, mene neće - dodala je Tara.

- Ti mene ne voliš - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ivana aleksićnenad aleksić šašaTara SimovZadrugazadruga 4