VREME JE ZA KUPOVINU NAKITA: Nekoliko obaveznih detalja za vaše uši, ruke i vrat

Pored toga što su i dalje u modi privesci i lanci, ovog leta nosićemo tirkiznu i žalfija zelenu boju. No, da ne dužimo, u nastavku vam predstavljamo top 6 aksesoara – direktno sa modnih pista – koji su obavezni detalj na vašem vratu, ušima i rukama ovog leta.

Šarene perlice

Perlice ne izlaze iz mode, samo se menja način na koji ih nosimo. Nakon nekoliko sezona jednobojnih, ponovo se vraćaju šarene perle koje donose instant osmeh na lice.

Od viška glava ne boli!

Ove sezone, stilisti preporučuju ogrlice sa što više privezaka. Možete izabrati nakit s privescima u zlatnoj, srebrnoj ili bakarnoj nijansi, a za malo smelije, tu su i privesci u različitim bojama.

Lanci

Lanci su i ove sezone potpuni hit i sve varijante su dozvoljene! Pored debelih lanaca uz vrat, tu su i varijacije na temu: više tanjih lančića, crni, srebrni, bakarni... Sve zavisi od vaše mašte!

Tirkizno, kao more!

Šta više asocira na leto od tirkiznoplave boje? I ove sezone, ova nijansa je apsolutni hit!

Minđuše sa simbolima

Minđušice s raznoraznim simbolima, poput leptira, deteline sa četiri lista i cvetova, već nekoliko sezona su u trendu. Iskoristite to.

Narukvice s privescima

Mnoštvo narukvica s raznoraznim drangulijama i ovog leta su izbor modnih stilista. Efektne su, veoma trendi i pristaju uz svaku odevnu kombinaciju.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

bižuterijabronzamindjusemodanakitnarukvicanarukviceogrliceperliceprstenprstenjesrebrotirkizu trenduzlato