VERUJEM DA ĆE OVA GODINA BITI NAJBOLJA DO SADA: Romana Panić proslavila 46. rođendan (FOTO)

Popularna pevačica Romana Panić proslavlja danas svoj 46. rođendan.

Putem društvene mreže Instagram slavljenici je stiglo mnoštvo čestitki kolega, prijatelja i fanova, a i Panićeva je odlučila da se oglasi ovim povodom.

Zgodna brineta otkrila je koliko joj znači podrška dragih ljudi i poručila da se nada lepšoj i srećnoj godini u svom životu.

- Deveti april, bez obzira na sve volim taj dan. Uvek sam srećna na taj dan. Volim april jer se sve budi i oživljava, pa tako se i ja svakog aprila, svakog 9. aprila osećam lepše, življe, srećnije... Početak moje godine i bez obzira na uspone ili padove uvek očekujem da će baš ova godina biti najbolja do sada! Naravno da će biti, dok veruješ i voliš toliko postojiš. Hvala svim ljudima koji me vole, kao i onima koji me ne vole, što su tu. Osećam se posebno i mnogo dobro pa rekoh da to i napišem ovako javno. Radujmo se životu, aprilu, proleću i verujmo i volimo i nadajmo se da ćemo prevazići sve nivoe ove igrice koja se dešava trenutno... Ipak idemo dalje, što nas ne ubije to nas ojača! - napisala je Romana kraj svoje fotografije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: romana_panic/Instagram

proslava rođendanarođendanromana panić