Predsednik opštine Raška i predsednica opštine Brus učesnici konferencije "Kopaonik 2031"

Kompanija Color Media Communications i magazin "Diplomacy & Commerce" 14. aprila organizuju konferenciju "Kopaonik 2031" sa ciljem da od svih zainteresovanih strana čujemo kakvi su izazovi i perspektive pred ovom planinom koja predstavlja jedan od najvećih turističkih potencijala Srbije.

Konferenciju će otvoriti Miroslav Knežević, državni sekretar za turizam, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i dr Olgica Miljković, menadžer za tržište Srbije, Turistička organizacija Srbije. Pratiocima konferencije obratiće se i Ignjat Rakitić, predsednik opštine Raška, dok će na panelu "Sanacija “Krova Srbije” – preventiva ili kurativa? Kolika je cena popularnosti planine i da li je balans između turizma i očuvanja prirode moguć?", između ostalih, učestvovati i prof. dr Valentina Milosavljević, predsednica opštine Brus.

Učesnici konferencije će kroz uvodna obraćanja i dva panela razgovarati o turističkom potencijalu najpopularnije planine u Srbiji, balansu između turizma i očuvanja prirode i prognozama za narednih deset godina.

Partneri konferencije "Kopaonik 2031" su MK Mountain Resort, Viceroy Kopaonik Serbia i AMS Osiguranje.

Svi zaintresovani gledaoci konferenciju mogu pratiti putem live-streama na YouTube kanalu Color Media Communications.

Više detalja o programu konferencije potražite na zvaničnom sajtu: http://communications.rs/kopaonik2031/

ams osiguranjecolor media communicationsDiplomacy & Commercedr Olgica Miljkovićdržavni sekretar za turizamIgnjat RakitićkonferencijaKopaonik 2031menadžer za tržište SrbijeMiroslav KneževićMK Mountain Resortpredsednica opštine BrusPredsednik opštine Raškaprof. dr Valentina MilosavljevićTuristička organizacija SrbijeViceroy Kopaonik Serbia