ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN: Anđelo Ranković izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Zadruga - Izbacivanje". Prethodne nedelje nominovani takmičari za izbacivanje bili su Anđelo Ranković i Milan Janković Čorba koji su imali duel u sali za fizičko. Voditelj Milan Milošević objasnio im je pravila igre za opstanak.

Bilo je planirano da Anđelo i Čorba od limenki sastave jednu reč koju je zadao Veliki šef. Nakon napete borbe, tokom koje su zadrugari navijali, pobedu niko nije odneo, jer takmičari nisu uspeli da sklope reč.

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je konačane glasove u procentima i otkrila Milanu koji zadrugar napušta rijaliti imanje.

- Ljudi imamo glasove, jedan od njih dvojice ide kući. Jedan od njih dvojice ima 64%, a drugi 36%. Anđelo napušta "Zadrugu" - rekao je Milan.

Ranković se pozdravio sa cimerima, a potom napustio imanje u Šimanovcima.

Nakon izbacivanja, Anđelo je došao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević kako bi sa njom razgovarao o svim dešavanjima tokom prehodnih meseci.

- Nisam mogao da verujem da sam došao u situaciju da bežim od žena. Od početka bio sam u fazonu da idem da se sprdam, da ne želim da ulazim u veze, a onda sve ono što se izdešavalo, ipak, ako neko živi takav život, skapirao sam da je ovo televizija i da postoji život posle svega ovoga, ne volim sebe da hvalim, ali ja sam neko ko je iz vaspitane porodice i obrazovan sam. E sad, mlad sam, muškarac sam, hteo sam da se iživim, pa posle da brinem o ženi i porodici. Sanja i Matora su mi bile teret. Nisam imao problem sa tim, ali nisam mislio da sam napravio nešto loše. Okej, kapiram, pogrešio sam, ali Matora zna, ne mogu da se oslobodim tog tereta - rekao je Anđelo.

- Smetale su mi priče, malo po malo smo krenuli da pričamo i bili smo sve bolje i bolje. Nismo se mi toliko družili napolju, ali sada smo mnogo bolji nego u "Zadruzi 1". Stvarno sam je zbog svega toga možda... Bila je uvek netrpeljivost, imali smo konflikt i pre ulaska, pa se sve raščistilo - dodao je Ranković.

- Tara i Ša, kako ti deluje njihova veza? - upitala je Dušica.

- Prošao sam ono Sloba, Luna, Kija, što se njih tiče, nikada nisam iznosio mišljenje, ako se vole, želim im svu sreću, vole se oni, ali to kakva je njihova veza i kakva je njihova ljubav, nije lepa za uživanje, toliko svađa u tako malo vremena, ja sam tako naučio, to ne može da ide, možda će im biti bolje napolju - objasnio je Anđelo.

- Da li je Ermina zaljubljena u tebe? - upitala je Dušica.

- Privatno ću moći da ti kažem ko je tu još bio, ali bilo je stvarno još, to što se tiče Nataše, verujem da ona gaji emocije prema meni. Hteo sam da je oteram skroz, pa mi se smučilo sve, bile su ona i Ermina, više sam provodio vreme sa njima, da mi prođe vreme. Ermina i ja nemamo takav odnos da mislim da je zaljubljena, ona mene nije mogla da smisli, ali je promenila mišljenje, Ermina mi je postala vrlo draga. Što se tiče poruka, nije ona meni ništa loše uradila, niti uništila neku vezu, ja sam krivio Natašu, iako mi nije to bilo bitno, da mi se neko umašao u vezu, brak, ali sada sam naučio, na Instagramu više ne šaljem poruke - objasnio je Ranković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

andjelo rankovicčorbaMilan Janković ČorbaZadrugaZadruga - Izbacivanjezadruga 4