MNOGO SAM MIRNIJA: Ceca Ražnatović objavila fotografiju Anastasijine vakcinacije

Svetlana Ceca Ražnatović tokom jučerašnjeg dana na Beogradskom sajmu primila je kinesku vakcinu protiv koronavirusa, a pevačka zvezda danas je putem svog Instagram naloga objavila Anastasijinu fotografiju sa vakcinacije.

Inače, Anastasija se nedavno uključila u emisiju "Jutro" na Prvoj televiziji i otkrila da se neposredno pred odlazak na odmor vakcinisala i revakcinisala kako bi se tokom boravka u Meksiku osećala bezbednije i zaštićenije:

- Jesam, vakcinisala sam se i revakcinisala sam se pred Meksiko, to mi je bio cilj, da budem potpuno bezbedna i svoj na svome. Posle vakcine sam se super osećala. Apsolutno nemam da kažem ništa, zaista, sve je bilo fenomenalno. Osećam se mnogo bolje. Kada sam među ljudima nema frke da li ću se zaraziti, nema panike. Mnogo sam mirnija i jako mi je drago što sam to uradila. Apelujem na sve ljude koji se možda plaše, pošto sam čula razne teorije zavere, da to urade i da se napokon izvučemo iz ove užasne pošasti. Da konačno možemo slobodno da živimo i da se sve vrati na normalno.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

anastasija ražanatovićceca raznatovicmeksikopevačicarevakcinacijatop_slidervakcina protiv koronavirusa