KUD ĆE MI VEĆI BOL OD OVOG ŠTO PROŽIVLJAVAM? Marina Tucaković iskreno o borbi sa kancerom

Tekstopisac Marina Tucaković i dalje vodi bitku sa kancerom, o čemu je u nekoliko navrata otvoreno govorila za medije. Kako kaže, stanje je, za sada, nepromenjeno i stalno varira.

- Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade – rekla je Marina.

- Pevači me slabo zovu za pesme. Svi kažu da im je kriza, ali to sve povlači i tim koji je oko njih. Samim tim i tekstopisci ne zarađuju dovoljno. U jednu ruku i razumem estradu, jer nema gde da im se uloženi novac u pesme vrati. Nekad imam inspiracije da napišem tekst, nekada ne. Sve zavisi od trenutka, emocija – poručuje Tucakovićeva koja na pitanje da li joj je borba koju vodi rodila neke nove inspiracije za još emotivnije balade, odgovara.

- Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pesma „Kukavica“, nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića „Ostariću neću znati“ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit – kaže ona kroz osmeh i najavljuje neke nove projekte.

Izvor: Blic.rs
Foto: marina.tucakovic/Instagram

borba sa rakomceca raznatovickukavicamarina tucakovictekstopisactop_sliderzdravstevno stanje