ZGODNA TRUDNICA BLISTALA OD SREĆE: Ivana Maksimović u društvu supruga Danila Anđušića i sina Filipa proslavila 31. rođendan (FOTO)

Uspešna sportistkinja Ivana Maksimović 2. maja napunila je 31. godinu. Tim povodom, njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić zajedno sa njihovim sinom Filipom upriličio je rođendasku proslavu za svoju izabranicu.

Slavljenica je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila delić atmosfere sa kućne žurke. Ivana je od svojih najdražih muškaraca dobila dve torte, a maleni Filip pomogao je svojoj majci da oduva svećice na torti.

- Žena je moćna kada je svesna sebe i svojih mogućnosti, a srećna je kada prihvati sebe sa svim manama i zavoli ih. Možda za godinu starija, ali zahvalna jer od mene čine zreliju, srećniju, ženstveniju i ispunjeniju ženu. Hvala svima na predivnim porukama i željama - napisala je Ivana pokraj porodičnih fotografija.

Podsetimo, osvajačica srebne medalje u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju, te da sa suprugom očekuje drugog sina.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanamaksimovic/Instagram

danilo anđušićfilip andjusicivana maksimovićrođendan