NOVI DATUM: VEČE KOMEDIJE DARKA MITROVIĆA "ANTIVIRUS" 29. MAJA VELIKA SALA KOMBANK DVORANE

29. MAJ VELIKA SALA KOMBANK DVORANE

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Dugoočekivano Veče komedije ANTIVIRUS Darka Mitrovića biće održano 29. maja u Velikoj sali Kombank Dvorane. Darko Mitrović,  kreator i autor Mentalnog Razgibavanja, danas osnivač podcasta Lobotomija® u  novom stend up- pu  reći će , kako najavljuje "sve ono što drugi ne smeju ni da pomisle kada su sami u sobi, a kamoli kažu naglas, na njemu svojstven i originalan način, pri tom ne štedeći ni sebe ni ljude koje voli". Njegov humor je brutalan, crn, bez zadrške i pogađa pravo u metu.

Omiljen među publikom zbog svoje iskrenosti i čvrstih stavova, kako kaže, nema problem da i po treći put napuni Veliku salu Kombank dvorane. U novoj, njegovoj pažljivo osmišljenoj predstavi, zabaviće publiku pričom o najrazličitojim temama od korone, nove normalnosti, teorija zavera, pa preko ljudskih odnosa, napada panike, depresije, prenaseljenosti, religije, politike, ekologije, ljubavi i mržnje.

U šali za sebe voli da kaže da je "jedan od onih ljudi koje ili volite ili želite da ih udarite s leđa žaračem od kamina".

Svakako, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Specifičan i drugačiji, to je on- Darko Mitrović.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

antiviruskombankkomedija