EMOTIVAN I EMPATIČAN: Ko je najvoljeniji znak Zodijaka?

Smatra se i najvećim emotivcem među horoskopskim znakovima.

Mnogi astrolozi ističu da se Rak lako povezije sa drugim ljudima, da su emotivniji i puni lepe energije. Mesec vlada ovim znakom, koji je, kako je poznato, simboliše majčinski instinkt. Poznato je da će Rak da se oseća najprijatnije kod kuće u blizini porodice, poznatih stvari i dragih prijatelja.

Stoga su za Rakove, porodica i kuća veoma bitni u životu. Baš kao i Škorpije i Ribe, ovim vodenim znakom upravljaju prvo osećanja i neophodno mu je da se oseća sigurno pre nego što bilo koga pusti blizu, kako bi izrazio svoja najdublja osećanja. U pitanju su vrlo empatične ličnosti, puni saosećanja i ljubavi.

Odlični su roditelji i njihovi aspekti porodice su na prvom mestu. Pružaju puno ljubavi i sugurnosti, a povratna relacija je takva da su često veoma voljeni i poštovani. I kao prijatelji uvek su tu da pruže ruku prijateljstva i uživaju u kućnim druženjima.

Kao negativnu stranu, stručnjaci iz ove oblasti, navode da umeju da budu zatvoreni i nisu ljubitelji toga da svoje privatne stvari dele pred nepoznatim ljudima.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

emocijeemotivnostempatijahoroskophoroskopski znaciljubavmajčinski instinktosećanjaporodicapostovanjesigurnost