PORODIČNA OAZA U SRCU VRAČARA: Luka Jović kupio stan vredan pola miliona evra

Fudbaler Luka Jović, kako pišu domaći mediji, pazario je stan u srcu Vračara od 150 kvadrata za koji je dao oko 500.000 evra.

Nekretnina koju je pazario biće na trećem spratu, a trenutno je u fazi izgradnje. Ukoliko sve bude teklo kako je investitor planirao, zgrada će biti gotova za šest meseci.

Kada je prethodnih godina boravio u prestonici, Luka je živeo u Južnom bulevaru, gde je iznajmljivao stan, a od jeseni će se useliti u svoj kutak. Jović voli Vračar, kao i Sofija, pa se nijednog trenutka nisu razmišljali o tome u kom delu grada će sviti svoje porodično gnezdo.

Prema rečima izvora njih dvoje se nisu uopšte dvoumili kada im je prijatelj predložio nekretninu u blizini Hrama Svetog Save. Štaviše, Jovićev advokat je istog dana pregledao kompletnu dokumentaciju, a kada se pravnik uverio da je papirološki sve u najboljem redu, oni su napravili ugovor i krenuli u realizaciju.

Sofija ne želi ništa da prepusti slučaju, pa će da angažuje firmu koja će joj pomoći da sve ono što je zamislila bude sprovedeno u delo. Luka je prezauzet obavezama koje ima u inostranstvu oko kluba, pa je svojoj lepšoj polovini prepustio da vodi brigu oko njihovog novog doma.

U njemu će boraviti kada su u Srbiji, a posebnu pažnju će posvetiti dečjoj sobi, kao i terasama, koje su ogromne.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: lukajovic/Instagram

500 hiljada evrafudbalerLuka Jovićluksuzna nekretninamanekenkanovi domsofija miloševićtop_slidervračar