NE ZALJUBLJUJU SE TAKO LAKO: Pet horoskopskih znakova teško puštaju ljude u svoje srce

Mnogi horoskopski znakovi su veoma oprezni kada je ljubav u pitanju - sporo se zaljubljuju, skrivaju prave emocije i veoma često zbog sopstvenih strahova propuste ljubav svog života.

Otvoriti se u potpunosti drugoj osobi nije nimalo lako, a zaljubiti se i to priznati drugoj osobi za mnoge astro znake je pravi izazov. Možda razlog leži u činjenici što su mnogi doživeli gorka razočaranja ili je jednostavno njihov karakter upravo takav.

Predstavljamo vam pet horoskopskih znakova kojima je prilično teško da u potpunosti predaju svoje srce i zaljube se...

Bik

Biku apsolutno nije lako da otvoreno pokaže svoje emocije. Čak i ako izlasci traju mesecima i već je razvio osećanja prema toj drugoj osobi, nikad mu ne bi palo na pamet da otvoreno govori o njima, a kamoli da prizna da je zaista zaljubljen. Bik bi pre pristao na raskid, nego pobedio svoj ego.

Blizanci

Dosada i sasvim normalan život? Za Blizance zvuči kao najgora noćna mora. Zato ovaj vazdušni znak često pokušava da zanemari svoja osećanja kako ne bi postao dosadan i monoton svom potencijalnom partneru. Pre nego što se zaljube, Blizanci zaista moraju da budu 100 odsto sigurni da će sa budućim partnerom provoditi uzbudljivo vreme.

Rak

Rakovi vole da budu zaljubljeni, ali samo zaljubljivanje za njih je veoma teško. Ovaj vodeni znak izuzetno je oprezan i kada je reč o vezama veoma lako odustaje. Rak se toliko boji razočaranja, te zbog svog straha od neuspeha često već na samom početku odbija potencijalne partnere.

Devica

Svi znaju koliko su Device komplikovane, uredne i perfekcionistički nastrojene u životu. Upravo to očekuju i od svog partnera. Zbog navedenih osobina, izuzetno je teško udovoljiti njihovim zahtevima. I zato Devicama treba mnogo vremena da pronađu gospodina pravog.

Škorpija

Škorpija je krajnje sumnjičava i oprezna u svim područjima života. Stoga nije ni čudo da ne može tako lako da se zaljubi. Škorpije se teško otvaraju drugima, a iako imaju mnogo prilika, uvek čekaju onog pravog. Oprez ih spasava od razočaranja i povređenosti, ali takođe zbog njega propuštaju brojne prilike.

Izvor: Prva.rs/Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

astrologijaemocijehoroskophoroskopski znacihoroskopski znakljubavljubavna vezanepoverenjeoprezosećanjapartnerrazočarenjesrcevezazaljubljivanjezodijak