ŠARMANTNE I INTELIGENTNE: Saznajte sve o ženama rođenim u znaku Blizanaca

Žena rođena u znaku Bliznanaca je dama koja osvaja i pleni svojim šarmom koji je uvek izuzetno izražen i koji predstavlja nešto fantastično. One su vladaoci pozitivne energije i svi ih vide na jedan način kao dosta dopadljive osobe koje mogu da budu veoma uglađene i fine, naročito kada se predstavljaju nekome po prvi put. Moguće je da su one od svih znakova Zodijaka dame koje se najviše ističu na najpozitivniji način, i koje su najsposobnije da sebe prikažu u pozitivnom svetlu. Na prvi pogled, ljupke, fine, mile i drage, ispod takvog slatkog oklopa, krije se jedna promućurna mašinerija, koja zapravo jako dobro ume da koordinira apsolutno svim dešavanjima koja su prisutna oko nje. Najviše im prijaju kreativni poslovi, ali i poslovi u radu sa ljudima, gde mogu da primene svoje kreativne i sve druge sporobnosti. Verbalno su izuzetno jake i predstavljaju osobe koje veoma dobro ume da govore na sve teme ovog sveta. Ona može da vam proda ljutu papriku i da vas ubedi da ćete se sa njome zasladiti bolje od ijedne čokolade. One su veoma svesne svojih sposobnosti, prepoznaju ih od rane mladosti, na njima rade, usavršavaju i zaista se trude da sve bude u najboljem mogućem redu.

Kada je reč o ljubavi, veoma su senzualne, zavodljive i nemaju problem da krenu u osvajanje svoje simpatije. U emotivnim vezama najbolje se slažu sa muškarcima čija energija ih privlači i čija energija može da bude dobra pokretačka osnova za sve ono što žele da sprovedu. One vole snažne muškarce, koji su sa druge strane dovoljno fleksibilni da mogu da se smatraju dovoljno dobrom podrškom za sve što žele da postignu. One se trude da u ljubavi žive pravu bajku, koja će ih inspirisati i definitivno dovesti do toga da im svaki dan bude emotivno ispunjen, bez obzira da li su u svežoj vezi ili u braku koji traje godinama.

One su veoma talentovane. Najtalentovanije su za muziku, ali mogu da budu i izuzetno dobre glumice. U sportu su veoma prilagodljive i fleksibilne kao članovi tima.

Žena Blizanac je dve, ili više žena u jednoj. Neki bi rekli da je ovo previše žena u jednoj osobi, ali Blizanci su jednostavno takvi kakvi su i nema izvinjenja za to. Za ove žene ne možete reći da su bojažljive, slabe i plašljive. Nećete je zateći kako se krije u nekoj rupi, ona je opasno hrabra, izazovna i intrigantna. U jednom trenutku je stidljiva i mazna, sledećeg nemilosrdno sarkastična, ova žena može biti čas Madam Džekil sa besprekornim manirima, a onda se u sledećem minutu transformisati u gospođu Hajd divlju i nepredvidljivu, ali ne manje fascinantnu.

Žena Blizanac je izuzetno pametna i ima sposobnost da diskutuje o svakoj temi koja postoji pod suncem – politika, religija, putovanja, onda da isto tako lako pređe na imitiranje poznatih ličnosti. Žena Blizanac je neprestano radoznala, podsticajna i provokativna u svakom pogledu pa i kada su ideje u pitanju. Njene misli lete od jedne ka drugoj brzinom munje. Ona je duhovita, hitra, pamti najsitnije detalje, čak i naizgled beznačajne. Žena Blizanac voli da priča, ali ne besmisleno, već pre da vodi diskusiju, da prikuplja ideje i informacije, a ne samo da popuni prazninu tišine.

Kako biste opisali ženu Blizance?

Njen vladar je Merkur, ona je intelektualac, njen um je prva klasa, a njeni pogledi originalni i izuzetni. Ovoj ženi brzo postaje dosadno, pa joj je potrebna stalna promena, kretanje i komunikacija kako bi se upuštala u izazov i zabavljala. Žene Blizanci su poznate po svom šarmu i koriste ga veoma efektno.

Ova kombinacija visoke inteligencije, elokvencije, duhovitosti i šarma dobro su izmiksani u ženi Blizancima. Ona je često pisac, muzičar, dramaturg ili političar.

Poznate žene rođene u znaku Blizanaca su: Anđelina Džoli, Ana Frank, Helena Bonam Karter, Džoan Kolins i Kristin Skot Tomas.

Kako poseduje prirodni šarm i vešta je sa rečima, žena Blizanac se dobro nosi sa svim životnim izazovima. Ova žena se može lako prilagoditi na bilo koje okolnosti a njen miran i pozitivan stav je prosto neodoljiv svima koji su u kontaktu sa njom. Privlačna kao što samo ona može biti, dualna priroda žene rođene u znaku Blizanaca nikad ne spava i iz tog razloga je prisutna nedoslednost u njenoj prirodi. Iako obično kontroliše emocije, ona može biti veoma vatrena i temperamentna, senzualna zavodnica ali i hladna i proračunata kada je potrebno.

Žena Blizanac u ljubavi

Žena Blizanac u ljubavi se zaljubljuje i odljubljuje češće od drugih, ali to radi u potrazi za savršenstvom u ljubavi. Međutim, to ne znači da je fatalna. Ženi rođenoj u znaku Blizanaca su potrebni razgovor, zabava i mentalna stimulacija. Žene Blizanci se veoma retko zaljubljuju u potpunosti, radije to rade postepeno ispitujući kvalitet same veze. Žene Blizanci su nestalni sanjari i osećaju da je potpuna ljubav u suštini utopija, zato žena Blizanac može u ljubavi uživati kao što se uživa u sportu i u tome je nenadmašna.
Kada upozna savršenog partnera, žena Blizanac će u potpunosti otkriti sve strane svoje ličnosti. Neka vam uvek bude na umu izreka "upecati nije isto što i sačuvati", kada su u pitanju žene Blizanci.

Žena Blizanac čeka svog idealnog ljubavnika da je povede daleko. Ali njena ideja o savršenom partneru ne podrazumeva samo da je visok, crn i zgodan. To je više ideja da pored sebe ima partnera koji će je nasmejati, koji poseduje određenu vrstu humora ali i partnera koji je spreman da pokaže svoju romantičnu stranu ličnosti.

Očaravajuća, intrigantna, izazovna, uzbudljiva i kompleksna žena Blizanac je sve navedeno i još mnogo toga. Dvojnost kod ove žene zahteva određenu suptilnost i fini balans u odnosima. Ženi Blizanac je neophodan partner koji ume da je zabavi i mentalno stimuliše. Ukoliko niste takvi, ona neće gubiti vreme i čekati na vas. Ova žena najviše od svega voli seksi i duhovitu razmenu reči, a ako ne možete da zadržite njenu pažnju, ona će biti već negde drugde u potrazi za partnerom koji ume bolje da se udvara i flertuje.

Žena Blizanac želi da bude negovana i doterana, iako je u njenoj prirodi da bude nezavisna i stalno u pokretu. Žena rođena u znaku Blizanaca voli male, sentimentalne gestove koji su odraz konstantne romantike u samom odnosu. Žena Blizanac ume da ceni vaš originalni napor i zauzvrat će vam dopustiti da upoznate sve strane njene ličnosti. Ona je najbolji prijatelj, tenis partner, trkač na reliju, navijačica, kritičar, ljubitelj i borac, sve u jednom. Kada su u dobroj vezi, ove žene su dinamične, verne i izrazito lojalni partneri.

Snaga logike njenog uma daje instinkt za racionalizaciju činjenica, što joj omogućava da sagleda sve strane po bilo kom pitanju. To je dobro, ali nemojte poželeti da se raspravljte sa njom. Iskusan protivnik, ona može tvrditi da je nešto crno belo i kada vas uveri u to, ona će sve okrenuti naopako i tvrditi suprotno. Sve sto možete da pokušate je da održite korak sa njom, ali ne očekujte da ćete izaći kao pobednik.

Uvek spremna na flert uživajući u traganju za romantičnim izazovima, ona ne misli da treba da se skrasi uz jednog partnera tek tako, ali kada jednom pronađe nekog posebnog i uveri se u to ona će biti u potpunosti posvećena odnosu.

Dama rođena u znaku Blizanac je nepredvidiva! Jednog dana ona će pevati i igrati a već sledećeg je mrzovoljna i jedva će progovoriti celu rečenicu. Najbolje od svega je što sa ženom Blizanac nikada nije dosadno. Komunikacija i deljenje snova su važni za ženu Blizanci. Budite spremni da odgovorite na mnoga pitanja u vezi svojih nada, želja i kajanja. Žena Blizanac voli da istražuje um svog partnera. To radi iz razloga što joj je stalo, jer ona ne može biti bliska sa nekim ukoliko ne poznaje njegove najdublje misli.

Žena Bizanac kao prijatelj

Osnovna karakteristika Blizanaca je njihova sposobnost da vide obe strane u bilo kojoj situaciji. To ženu Blizanac čini odličnim posrednikom među njenim prijateljima. Takođe se može veoma naljutiti ako pokušate da njene prijatelje okrenete na svoju stranu. Žene Blizanci cene svoja prijateljstva i uvek imaju nova mišljenja ili zanimljive ideje za deljenje. Ona je pravi majstor komunikacije i pažljiv posmatrač, neprocenjivi savetnik, daće vam objektivno mišljenje o svemu. Njen intelekt i razumevanje ljudske prirode omogućavaju da veoma uspešno balansira između različitih grupa i tipova ljudi i često ćete je videti u centru kruga prijatelja koje drži blisko povezane, kao da sve zavisi samo od nje.

Žena Blizanci je inteligentna, dovitljiva, zabavna i sa njom nikad nije dosadno. To je dobitna kombinacija koja je čini dopadljivom većini ljudi.

Žena Bizanac u seksu

Žena Blizanac u seksu je najsvestranija od svih znakova, a seks je za nju više nego samo fizička aktivnost, to je i mentalni sport. Ona voli traganje i uvek je u potrazi za savršenim ljubavnikom. Žena Blizanac želi potpun doživljaj, kompletnu stimulaciju svih čula, vida, zvuka i dodira. Njene ljubavnike mora uzbuditi njen um i posebno njena mašta.

Žena Blizanac voli da eksperimentiše i da proba sve što je novo. Ovo nije žena za ljubitelje mekog srca! Otvorenog uma, vatrena u spavaćoj sobi, za nju ne postoje tabui.

Istina je da ovaj horoskopski znak avanturistički u svemu, uživa u raznovrsnosti i konstantnoj stimulaciji i izazovu, pa budite spremni na svakakve ludorije sa njene strane u spavaćoj sobi.

Žena Blizanac je veoma aktivna u spavaćoj sobi i želi da vam pruži zadovljstvo bar jednako koliko i ona sama želi da uživa.

Izvor: Astrosavet.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

astrologijablizancihoroskophoroskopski znakkarakteristikekarakterne osobineosobe rođene u znaku blizanacažena rođena u znaku blizanaca