BIĆU OSOBA SA INVALIDITETOM DO KRAJA ŽIVOTA: Dea Đurđević otkrila da bolovi u ruci ne prolaze ni posle dve godine od stravične nezgode

Voditeljka Dea Đurđević i dalje oseća posledice teške saobraćajne nesreće koju je imala pre dve godine, a po svemu sudeći osećaće ih čitav život.

- Danas se osećam sjajno iako i dalje idem na terapiju i imam taj stalno prisutan bol. Kada se uporedi ovaj period i onaj period od pre dve godine, postoji velika razlika - iskreno je rekla voditeljka.

Novinarka je podelila sa da i dalje oseća posledice udesa, ali da se ne predaje.

- Ja ću imati posledice čitavog života. Biću osoba sa indvaliditetom čitavog života i neću moći da radim mnoge stvari. Ali, Bože moj, živi se i preživi se. To je neki period koji sam ostavila iza sebe i želim da pokažem ljudima da može da se preživi i da se živi bilo sa manjim ili većim kvalitetom života.

Svoju ličnu nesreću iskoristila je za nešto plemenito - učestvuje u kampanji bezbednosti u saobraćaju.

- Sada imam viši cilj - učestvujem u kampanji "budimo bezbedni". Želim da pokažem ljudima šta se meni sve dogodilo zbog jedne sekunde nemara u saobraćaju, bilo svog ili tuđeg. Nije važno čijeg, kada se život izgubi. Od početka ove godine, u nesrećama je izgubilo živote više od 150 ljudi.

- Ljudi nisu svesni koliko su srećni što mogu sve kad ustanu - melanholično je završila Dea.

Izvor: Kurir.rs/Srbija Danas
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

dea djurdjevićpovreda rukeproblemi sa rukomRTV Pinkteška saobraćajna nezgodatop_slidervoditeljka