MOJA STVAR JE ŠTA ĆU SA PARAMA: Nenad Aleksić Ša pobesneo zbog komentarisanja Jelene Batos njegove odluke da plati dug Tare Simov (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša tokom poslepodneva na imanju u Šimanovcima nastavio je da se hvali zadrugarima da je prihvatio dug Tare Simov, ali i zvaničnim razvodom od Ivane Aleksić.

- Da nisi to uradio, ljudi bi posumnjali da je ne voliš! Ona ako slaže, ona je slagala sebe, a ne tebe - izjavio je Lepi Mića.

- Brate, jesam li ja došao svojevoljno ovde, je l' ja radim ovde? Radim, moja stvar je gde ću ja sa svojim parama. Ja i kada izađem, ja imam, ja njoj kažem, šta da nisam ušao ovde, opet ne bih zaradio te pare, ne bih imao te pare - izjavio je reper.

- Prestani da radiš gluposti, jer to košta! Ovo treba da je prati, kao lekcija da ne uradi takve stvari više - izjavila je Jelena Batos.

- Ta lekcija je mnogo skupa, za nekog ko je mnogo mlad! Ja da sam imao takvu lekciju, ja ne bih bio živ! Ne podržavam ponašanje, nego ja mislim da tako treba, to je moje, to je moja glava, moje telo, moje ruke, moj mozak, moje oči, moj nos! - poručio je reper.

- Ti si iz dobre namere došla ovde, ti si došla da njemu pomogneš, ne da on ostavi Taru, nego da bude on, da ti nisi došla, Tara se ne bi osetila ugroženom, ne bi imala potrebu da pošalje balone, do balona, Ša je bio moguć da se sam sa sobom vrati na pravi put, onda su stigli baloni i otišlo je sve - rekla je Sandra Rešić.

- Ali vi ste te balone dogovorili i pre mog ulaska, Milan je sam pomenuo! Moraš da shvatiš mišljenje naroda - izjavila je Jelena.

- I da nije sve kako ja osećam, ne zanima me, mogu svi da kažu da sam ludak, nula posto me zanima. Jednom shvatite, drugačiji sam od nekih ljudi! Znaš kad je nešto šablonski, ja sam drugačiji! Ti meni ovde jedina unosiš nemir ovde! Ljiljana! Ti si laž u mom životu! - odbrusio je Ša i uporedio Jelenu sa majkom.

- Ja sam ti kao mama, ja sam ti istina! Je l' tako kažeš i svojoj mami? - poručila je Jelena.

- Da, isto, posvađamo se, i šta je uradila od svog života? Iskrivila se, namučila se! Ženo, ne podnosim te! - rekao je Aleksić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Jelena Batosnenad aleksić šašaTara SimovZadrugazadruga 4