PET ZNAKOVA OTKRIVAJU DA STE SAVRŠEN PAR: Da li ste stvoreni jedno za drugo?

Čak i ako na trenutak niste sigurni u svoja osećanja, vaše i njegovo ponašanje može mnogo toga da vam otkrije. Trenuci nesigurnosti, pa čak i sumnjanja u vašu ljubav, potpuno su normalni. Naravno, ako se ne događaju prečesto. Ipak, postoje jasni znakovi koji otkrivaju da ste stvoreni jedno za drugo, a upravo bi oni mogli da umire vaše dileme.

Prošli ste kroz dobre, ali i loše stvari

Ako ste jedno drugom podrška u svim situacijama, te ste čak i nakon "oluje" još bliži jedno drugom, to je jedan od znakova da ste stvoreni jedno za drugo.

Delite iste ciljeve

Važno je znati da kroz život idete u istom pravcu, ali to ne znači da morate da imate identično mišljenje oko svih stvari. No, ako on ne želi decu, a vi sanjate veliku porodicu ili pak vi maštate o karijeri, dok on misli da ćete biti domaćica – sve ovo bi trebalo da budu znaci za uzbunu.

Ne gubite vreme na besmislene svađe

U redu je posvađati se i ako vam neko tvrdi da postoje veze u kojima se partneri nikada ne svađaju, budite sigurni da laže. No, ako nakon svake svađe ne razgovarate i ne čujete se danima pa čak i sedmicama, trebalo bi da razmislite o budućnosti takve veze.

Verujete svom partneru

Važno je verovati osobi s kojom želite da provedete život. Njegov telefon i računar ne moraju stalno da budu u vašim rukama, kako biste bili sigurni u njegovu vernost.

Razumete se i pod čaršavima

Iako fizička privlačnost, kao i odličan intimni život, nisu garancija uspešne veze, niko ne može da porekne da je važan faktor.

Izvor: Minimagazin.info
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

fizička privlačnostljubavsekssvađavernost