MOJOJ MAMI PRETE SMRĆU: Jelena Golubović iskreno o drami kroz koju prolazi otkada je obelodanila da tetka želi da je izbaci iz stana

Nakon što se na društvenim mrežama požalila da tetka navodno želi da je izbaci iz stana, u životu Jelene Golubović ne prestaje haos.

Kako je otkrila, otkada je obelodanila šta se dešava u porodičnim odnosima situacija se pogoršala, te njena majka Svetlana, prema rečima rijaliti pobednice, sada dobija pretnje.

- Sinoć su moju mamu zvali i pretili joj smrću. Tačno u 23:03 ona je dobila poziv sa skrivenog broja u kojem joj je neko poručio da ako ne izađe stana biće mrtva. Iako agonija oko stane traje već duže vreme, tek nakon što su svi mediji preneli moj post sa društvenih mreža i nakon što sam od advokatice tražila da mi vrati novac i predmete, usledilo je ovo. Moja mama je bila van sebe, a ja tek. Otišle smo odmah u policiju i prijavile pretnje. Ukoliko je neko tako hrabar, zašto mene nije zvao?! Nego preti ženi od 70 godina - uzrujano je rekla Jelena, koja kaže da su izjave pred nadležnim organima dale i ona i majka, te se nada da će biti zaštićene.

Podsetimo, rijaliti pobednica Jelena Golubović požalila se svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk sa kakvim se problemom suočila. Ona je istakla da tetka navodno želi da je izbaci iz stana.

- Najlepše bih molila moju bivšu advokaticu da mi vrati predmete i novac i da se raziđemo kao ljudi! Iza mojih leđa uradila je nedopustivo! Kao i tetka moja koja kaže da me voli, a ovamo želi da me izbaci iz stana... kao da ne zna koliko smo uložile i pružile ti. I kao da ne zna tetka da zbog nje mama sada već 20 godina nema tatinu penziju - napisala je Jelena i dodala:

- Ja kao tetka od mog bratanca i sestričine ne bih uzela. Ali tetka eto pored 3 stana nije ni 24 časa u kontinuitetu, nego nije 24 časa ukupno kada se sve tokom godine sabere brinula o baki, jednu supicu joj nije skuvala, jednom mesečno ni ona ni druga unuka u goste na jedno posle podne je zvali nisu. Sada hoće polovinu? Gde će im duša? A mene mamu i brata i njegovo troje dece (sada su na Filipinima što ne znači da neće doći ovde da studiraju) hoće da izbaci na ulicu? Eee... bako i deko... žao mi je što ni gore nemate mira... - napisala je Jelena nedavno na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Jelena Golubovic/Facebook

jelena golubovićpretnje smrćurijaliti učesnicaSvetlana Golubović