ZVANIČNO JE KRAJ, NE ŽELIM DA GA VIDIM: Oglasila se Tara Simov nakon priznanja Ša da i dalje voli bivšu suprugu Ivanu

Tara Simov definitivno je stavila tačku na odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, nakon što je on priznao da i dalje voli svoju bivšu ženu Ivanu Aleksić kao i da se kaje zbog svega što joj je uradio.

Nenad je rekao da voli i Ivanu, a i Taru, dok Simova ne veruje u njegove reči i poručuje da neće da ga vidi nakon što izađe iz rijalitija.

- Ne verujem da me voli! Zvanično je kraj, neću da ga vidim! - rekla je Tara za "Telegraf Jetset".

- Neću da se foliram, da budem u fazonu da mi nije dobro i to, iskreno mislim da se on pere pred kraj rijalitija i da pokušava da dobije simpatije naroda, jer je sebe ubedio da su pitanja koja dobija istinita, a ne veruje u znake koje mu šaljem... Hoće da se opere jer su mu bacili rovca da neće nastupati i da ga ceo svet mrzi. To sve radi iz straha - rekla je Simova.

- Sumanuto je, ali i realno da se čovek pokaje zbog načina na koji je došlo do mog i njegovog odnosa. Treba da ga grize savest to nisu lepe stvari što je radio, ali za neke stvari treba da bira način, ne treba da laže, folira i pada pod uticaj drugi i na taj način povređuje ljude koje kaže da voli - rekla je ona i dodala:

- U ovom slučaju kaže da voli i svoju suprugu imene, a povredio nas je obe, doduše, nju na mnogo suroviji način nego mene. Ne prepoznajem osobu sa kojom sam bila u vezi.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: tarasimov/Instagram

ivana aleksićnenad aleksić šaraskidšaTara SimovZadrugazadruga 4