Sedma po redu staza Lepote i zdravlja na Fruškoj gori

Sedmu godinu zaredom redakcija magazina Lepota&zdravlje i kompanija Color Media Communications su u subotu, 26. juna, uz podršku Grada Novog Sada i AMS Osiguranja, organizovali pešačenje Fruškom gorom na stazi Lepote i zdravlja.

Čitateljke, ljubitelji prirode, zaposleni i prijatelji redakcije uživali su na 10 kilometara dugoj stazi koja je vodila od Popovice ka Kraljevoj stolici, a zatim se preko izvora Zvečan, kružno vraćala nazad na startnu poziciju. Da bi se osigurala malo intenzivnija kardio aktivnost, staza je imala nekoliko oštrijih uspona i nizbrdica, ali ništa od toga učesnicima nije zasmetalo da laganim tempom savladaju sve izazove. Lepota ove fruškogorske šumske staze je ono što je učinilo da pomenutih 10 kilometara proleti.

Trosatna šetnja kroz prirodu donela nam je pozitivan uticaj na zdravlje, prekopotrebno isključenje iz užurbane svakodnevice, oblikovanje mišića, divno druženje i još jednom smo shvatili da možemo da stignemo mnogo dalje nego što nam se na prvi pogled čini, u čemu su nam pomogle i motivacione poruke duž cele staze Lepote&zdravlja.

Kao i prethodnih godina, ovakav vid aktivnosti u prirodi nas je inspirisao da kretanje postane sastavni deo naše svakodnevice, jer lekovito deluje i na telo i na duh, a ujedno je jednostavan i najjeftiniji način zdravog života i održavanja kondicije.

color media communicationsFruška goralepota i zdravljepešačenjestaza lepote i zdravlja