IDEALNA ZANIMANJA PREMA ZODIJAKU: Zvezde savetuju koju školu da upiše dete

Kraj juna rezervisan je za prijemne ispite u srednjim školama i fakultetima. Zvezde otkrivaju koje su idealne škole i zanimanja za svaki horoskopski znak.

Ovan

Deca Ovnovi su jaka, impulsivna bića, koja vole da budu predvodnici i brutalno su iskreni. Veruju samo sebi i vole da se takmiče i, naravno, da u tom takmičenju pobede. Zašto? Zato što Ovnovi više od svega vole priznanje, pohvalu, nagradu. To ih motiviše da idu dalje. Kada Ovan poraste on postaje odličan radnik. Poslovi koji bi odgovarali Ovnu su: novinarstvo, lični privatni biznis, advokat, motivacioni govornik.

Bik

Dete Bik od malena želi da bude sam svoj gazda, da sam zarađuje za sebe jer mu je novčana nezavisnost jako bitna. Bikovi su i tradicionalsti pa ih ne privlače novi "moderni" poslovi i titule. On voli da radi i da zaradi. Ako nije u mogućnosti da ima svoj privatni biznis jedno od zanimanja bi bilo vezano za bankarski sektor. Takođe i ekonomija je dobra za Bika. Svuda gde su "žive pare" i upravljanje tim novcem Bik je stvoren za to.

Blizanci

Deca komunikacionih veština. Predodređeni su za to. Komunikacija, govorništvo, prevodilac. Ova zanimanja pokreću Blizance. Ono što mald čovek Blizanac ne trpi je posao koji je ograničen poput rada iz kancelarije i striktno radno vreme od 8 do 16 časova. Tu se Blizanc ne snalazi. On voli da sam upravlja svojim radnim vremenom i da ga sam oblikuje. Takođe mogu biti i odlični frizeri i u poslovima u vezi sa modom.

Rak

Dete Rak, pre svega, voli sigurnost u svakom smislu i tako i traži posao. Ne privlače ga velike kompanije već smiren i siguran posao. To je mala privatna porodična firma gde on daje 100% sebe. Ekonomija je stvorena za Raka. Takođe, posao u galeriji i umetnički fakultet je nešto što leži Raku.

Lav

Lav od malena zna šta želi. To je dete kasnije mlad čovek koji ima jasno zacrtan cilj. Odličan uspeh u školi i posle kao nagradu za njegov trud dolazi prestižni fakultet kroz koji će on moći da naplati znanje i zaradi ozbiljan novac. Ništa manje ne prihvata Lav. Posao snova za Lava je advokatura, direktor marketinga, trener kao i privatni biznis koji je on sam osmislio.

Devica

Deca preciznosti, odgovornosti kojima je racio veoma izražen i jak. Oni su ozbiljni učenici, a kasnije naučnici. Mlad čovek Devica je najsrećniji kada stalno nadograđuje svoje znanje. Prvo osnovno, zatim fakultet. magistartura, doktorat itd. Nauka je ono što njih pokreće. Najvredniji horoskopski znak. Mlad čovek Devica je stvoren za učenje i usavršavanje. Još neki poslovi koji odgovaraju Devici su: arhitektura, medicina, socijalni radnik.

Vaga

Dete Vaga je sklop diplomatije i estetike. Idelano zanimanje za njih može da bude rad u dipolomatiji ili posao dizajnera. Umetnički fakultet je stvoren za njih. Takođe, odlični su novinari i pisci. Dobar posao za njih može da bude advokatura ili pravo. Tajna njihovog uspeha ogleda se u diplomatskom pristupu jer takvi lako sklapaju poznanstva iz svih branši.

Škorpija

Dete intuicije i mističnosti. Ovakvo dete nikada ne treba kruto i po pravilima uslovljavati čime treba da se bavi. Dete Škorpiju pustite da on sam odluči šta želi da bude. Verujte iznenadiće vas odlukom. Poslovi za Škorpiju su rad u tajnoj službi, medicina, ali i određeni delovi hirurgije i psihologija.

Strelac

Dete koje zauvek i kada poraste ostaje Petar Pan. Njegov pristup životu je filozofski, uvek gleda širu sliku i takav način života ga može odvesti daleko. On nije čovek za kancelarijski posao. On je stvoren za turizam i diplomatiju. Može da bude profesor, novinar ili advokat.

Jarac

To dete je kao samostalan čovek koji uvek zna šta želi. Ne voli uplitanja u život niti da ga neko usmerava. On je racionalno biće. Ekonomija, finansije su ono što je Jarac. Novac je za njega samo sredstvo koje mu omogućava lep i siguran život. Odgovarajuće škole i fakulteti za Jarca bili bi muzička akademija ili građavinska škola.

Vodolija

Vodolija je veliki kreativac, diplomata i pronalazač. Nauka je ono što je stvoreno za Vodoliju. Ume da spoji nespojivo. Iskoristiće svoju diplomatsku stranu kako bi ostvarila ciljeve i tako pronašla sponzora za nova naučna otkrića. Detetu Vodoliji mozak radi na veoma visokim frekfencijama koje roditelji često ne mogu da osete i isprate. Najbolje je da se pomere u stranu i da imaju vere u novog mladog naučnika.

Ribe

Najkreativnije dete horoskopa. To je biće koje oseća sve i sve razume. Bilo koji vid umetnosti - vajarstvo, slikarstvo, muzika ono su što čini dušu ribe. Naravno, one su stvorene i za inženjera i naučnika. Visoko obrazovanje sa mnogo slobode i kreativnosti stvoreno je za Ribu. Bile bi odlični pshiholozi i socijani radnici, fotografi i reditelji. Gluma je nešto što čuči u njima.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlačni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

fakultethoroskopsrednja školazanimanje