PRODAVAČICA SE UPLAŠILA DA ĆU JE POKRASTI: Jugoslava Drašković o neobičnim situacijama koje joj je donela velika popularnost serije "Igra sudbine"

Gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 glumica Jugoslava Drašković kazala je Aleksandri Jeftanović da se danima u komšiluku borila sa pitanjima - "Da li će Ada preživeti?"

- Isto pitanje postavljale su mi komšije, prodavci u marketu u kojem kupujem... Zbog velike popularnosti serije "Igra sudbine" dešavaju nam se svima veoma neobične stvari, na sreću meni nikada neka neprijatnost, ali imala sam veoma smešnu situaciju sa ženom za kasom u prodavnici kod mene na Banovom Brdu. Najpre mi je s oduševljenjem rekla da se zove Božidarka i da mi se zahvaljuje što je njeno ime konačno postalo popularno, ali onda sam primetila da me je budnim okom pratila da je ne pokradem, jer me je gledala kroz lik iz serije - kazala je čuvena Đina iz "Srećnih ljudi".

Jugoslava je rekla i da je često pitaju šta će raditi kada se ova serija jednog dana završi, a njen odgovor je:

- Imam distributersku kuću koja se bavi domaćim filmovima i radujem se jeseni jer ćemo imati sjajne nove domaće filmove. Ja ću biti srećna i ako samo budem igrala u pozorištu "Puž". Veoma sam ponosna na predstavu "Julija i Romeo" koju sa mojim divnim kolegom Dimitrijem Ilićem igram već 27 godina. Način na koji je Branko Milićević prilagodio Šekspira mališanima je maestralan i pozivam sve da pogledaju predstavu. Obećali su nam iz produkcije "Igre sudbine" da će nam dati dve nedelje odmora u avgustu pa ću otići do Crne Gore - rekla je Jugoslava, a potom se u program video-pozivom uključio i njen kolega Dimitrije.

On je sa gledaocima televizije K1 takođe podelio svoju situaciju u vezi sa likom kojeg tumači u seriji "Igra sudbine".

- Igrali smo predstavu na Kosovu i na administrativnom prelazu mi je "njihov" policajac kazao: "Tebe ću da pustim i bez lične karte, zato što si mnogo dobar čovek. Ali, pazi se. Rade ti o glavi". Pitao sam sa čuđenjem: "Ko mi to radi o glavi", a on mi je odgovorio: "Pa Bruner" - rekao je s osmehom poznati glumac.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Dimitrije Ilićigra sudbineJugoslava Draškovićk1kec na jedanaest