KAD SKIDAJU BURMU SA RUKE: Zašto se razvode horoskopski znakovi?

Neki horoskopski znaci ostaju u braku po svaku cenu a neki jedini spas vide u razvodu. Šta kažu zvezde?

Ovan

Ulazi u brak na neki način "brzo". On nema stah od braka, vezivanja, da pripada nekome. On brak doživljava kao "posao". Sklopili smo ga i hajde sada da zajedno radimo na njemu. Daje, kao i u poslu, sto odsto sebe, voli, udovoljava, ali će uvek zadržati crtu predvodnika. Međutim, momenat kada on izlazi iz braka je kada sve postane monotono i jednolično. Ovan voli akciju i ako je nema odlazi. Takođe, brak napušta kada nema poštovanja i kada s partnerom "ne ide u istom smeru". Ovan za sve ima biznis plan, pa tako i za brak.

Bik

U brak ulazi kada oseti stabilnost - ljubavnu i materijalnu. On je sam po sebi materijalni znak i voli da pruža tu materijalnu i ljubavnu sigurnost i isto traži i od partnera. Bik je fenomenalan bračni drug i ne beži od obaveza. Ali preljuba je nešto što Bik ne oprašta. Kako je jak zemljani znak koji nije baš sklon promenama on ostaje u tom braku jer će retko on doneti odluku da se razvede. Iako ostaje u braku od tog odnosa doslovno pravi pakao.

Blizanci

Večiti optimisti i tako doživljavaju i brak. Nemaju strah od njega, lagano ulaze u bračnu zajednicu. Sa njma je život lep, rasterećujuć, jer Blizanci nisu naporni i konfizni ljudi. Njima je veoma važna komunikacija. Kada se to izgubi i postane tmurno i sivo on bez puno razmišljanja napušta tu zajednicu.

Rak

Brak je jednako ljubav. Jedino i samo tako oni ulaze u bračne vode. Vole, udovoljavaju, pružaju sve. Od partnera traže da zajedno stvaraju topli dom, a potomstvo im je na prvom mestu. Međutim, kako je Rak emotivan i krhk, i najmanja sitnica njemu može da naruši bračnu idilu. Kako god da se stvari odvijaju i da je najgori scenario Rak nikada neće u javnosti pokazati da nešto nije u redu. Pred svetom je sve savršeno i nikada, nikada se ne razvodi.

Lav

Brak doživljava kao osvajanje džungle - teritorije gde je on predvodnik. On voli brak, ali stvari moraju da se postave od početka na svoje mesto. On mora da bude na prestolu i taj koji dominira. Za uzvrat daje doslovno sve! Ali, kada se taj lanac pokida i kada se pobrkaju lončići brutalno napušta brak.

Devica

Jaka i detaljna analiza pre ulaska u brak. Ni potpisivanje predbračnog ugovora nije mu strana. Devica voli da je račun čist. Kod nje nema šarenila, 2 plus 2 su 4! Ulazimo u brak da bi stvarali, da idemo ka istom planu, da stvorimo dom, da imamo decu. Ako samo jedan deo izostane sledi: zdravo, doviđenja!

Vaga

To je neko ko ceo život traži svoju drugu polovinu. Vaga voli i priželjkuje brak. Konflikte rešava pričom pošto joj je diplomatija jača strana. Spremna je na svaki mogući kompromis pa čak ako ide i na svoju štetu. U stanju je da oprosti prevaru, jer Vaga ima moto da je lakše kroz život ići u paru nego sam. Ume retko da napusti brak i to kada nema dovoljno pažnje i razumevanja.

Škorpija

Njen moto je zauvek si samo moj i moj. Kada uđe u bračne vode Škorija menja svoj DNK kod. Od fatalne zavodnice ili zavodnika postaje najbolja majka, žena, ljubavnica i domaćica. Kod nje je jednostavno - prevara znači da je sve gotovo! Tada nastupa uragan i najbolje je da se partner preseli da drugu planetu, ne kontinent već planetu!

Strelac

Kako je večito dete i sam brak doživljava kao avanturu i igru. Lak je i lepršav u braku. Ne voli okove, ne voli pravila, ali nikada neće učiniti nešto što bračnog partnera može da povredi ili ugrozi. On voli brak, i zajednicu napušta samo onda kada mu se nameću ograničenja i kada dođe do posesivnosti, odnosno kada nema slobodu!

Jarac

Tradicionalista sa rigidnim pravilima. Vojska - zna se koja su zaduženja bračnih partnera, ko kada ustaje ko, šta, kada i kako radi. Daje sve za porodicu. Odličan je roditelj. Ali samo ako se jedna stvar prekrši ili se ne daj Bože desi i najmanji flert, a posebno prevara on se razvodi.

Vodolija

Ulazi u brak, ali mu taj papir niša ne znači. Vodoliju možete često da vidite u neformalnom braku. Veliki je genije koji služi za rušenje tabua. Usvajanje dece je jedna od njegovih opcija, čak i kada ima biološku. Voli život, brak i nauku. Ono što Vodoliji smeta i kada ona odlozi je manjak poštovanja, stagniranje u braku i nerazumevanje.

Ribe

Živim da te volim. Kada uđe u brak to je za nju do kraja života. Nežne su i suptilne i svakodnevnim sitnim pažnjama znaju da obraduju partnera. Njen problem je što sve što ne valja u braku preuzima na sebe. Uvek misli da je jedino ona kriva za sve. Kako to breme nosi sama na svojim plećima to je optereti i ona počinje da se povlači u sebe. Tada počinje da razmišlja o razvodu.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

brakkraj brakakraj ljubaviljubavrazvod braka