VREME JE ZA PROMENE: Minja Miletić dala otkaz na televiziji N1

Minja Miletić, voditeljka jutarnjeg programa na TV N1 dala je otkaz na toj televiziji.

Kako prenose mediji, Minja je odlučila da pređe na televiziju "Juronjuz" gde će imati autorsku emisiju, a pored toga biće i izvršni direktor programa i član programskog saveta "Juronjuza".

Poznata voditeljka godinama četiri dana nedeljno vodila je jutarnji program "Novi dan" na kanalu N1.

Miletićeva je u junu prošle godine rodila ćerku Aniku, a porodiljsko odsustvo je skratila, te se na male ekrane vratila i pre nego što je bilo planirano.

- Ranije sam se vratila na posao. Mislim da sam se dovoljno odmarala i da je bilo vreme da se vratim. Sve vreme mog odsustva pratila sam sva dešavanja, bila u toku svih zbivanja, kako u politici, tako i u drugim segmentima. Čini mi se da sam se vratila i nastavljam baš tamo gde sam i stala. Naročito noći, neprospavane prošlog leta zbog bebe, vreme mi je prolazilo jer sam saosećala sa mojim kolegama koji su pratili proteste i prenosili sve ono što se dešavalo na ulicama Beograda - rekla je nedavno Minja.

Juronjuz je, inače, medijska kuća sa sedištem u Francuskoj osnovana 1993. godine, koja pokriva teme sa čitavog evropskog tla. Kako navode na svom sajtu, imaju 150 miliona gledalaca mesečno i 11 redakcija širom sveta, na 12 jezika. Iako je sedište televizije Juronjuz u Francuskoj, a teme kojima se bavi su pan-evropske, njen većinski vlasnik je kompanija Media Globe Networks egipatskog biznismena Nagiba Savirisa.

Izvor: Blic.rs/Mondo.rs
Foto: minjamiletic/Instagram

autorska emisijaJuronjuzjutarnji programminja miletićn1otkaztop_slider