ALEKSEJ MI JE REKAO "MAMA": Barbara Bobak otkrila da ju je Darko Lazić upoznao sa sinom

Mlada pevačica Barbara Bobak koja je u vezi sa Darkom Lazićem, otkrila je da je upoznala folkerovog sina Alekseja i da ju je nazvao "mama".

- Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: "Mama". Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz - ispričala je Barbara koja je potom otkrila i kako su se Darko i ona upoznali, kao i da nije baš bila oduševljena njime u početku:

- Ja sam radila privatno veselje, i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pevam i tražio da razmenimo brojeve, jer mu treba pevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo - kazala je Bobak i dodala da joj s Darkom ide "kao po loju":

- Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Gde god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo - ističe pevačica koja nije mogla, a da ne prokomentariše Marinu Gagić, Darkovu nekadašnju verenicu i majku njegovog sina Alekseja:

- Slali su mi neke članke gde je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspela da ispratim, lepa žena, negovana, a u probleme koje su Darko i ona imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi. Mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku - tvrdi Barbara.

Izvor: Svet/Blic.rs
Foto: barbara.bobak/Instagram

Barbara Bobakdarko lazićmarina gagićnova devojkaraskid veridbesin aleksej