ON SE SMEJE KAD KAŽEM DA SAM SA UDAJAMA ZAVRŠILA: Katarina Kaja Ostojić progovorila o romansi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem

Katarina Kaja Ostojić nedavno je iznenadila fanove novim imidžom, a sada se pojavila u emisiji "Puls Srbije" gde je otvoreno govorila o ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali i letovanju koje je provela u njegovoj državi.

- Što se tiče odmora i mora, sa tim sam završila. Možda eventualno odem negde na par dana. Hrvatskim primorjem sam oduševljena, bila sam u Dubrovniku i bilo mi je prelepo - rekla je pevačica.

Potom je otkrila zbog čega ne kači fotke sa svojim izabranikom, ali i priznala da ovoga puta ne planira da staje na "ludi kamen", te da je nakon tri braka sa udajom zvanično završila.

- Ne kačimo na "fid" zajedničke fotografije, to mi je bezveze i ne želim da delim privatnost. Na "storijima" ga nisam izbegavala, sve je u redu sa nama i najviše volim kad se ne priča puno o nama. Sa udajama sam završila, on se na to samo smeje - rekla je Kaja kroz smeh.

Izvor: MondoBlic.rs
Foto: matteo4pavlovic/Instagram

fudbalerhrvatski fudbalerkatarina kaja ostojićmateo pavlovićpevačica