IZBEGNITE MONOTONIJU: Kako "bezobrazne" reči mogu da poboljšaju vaš odnos?

Kada stvari postanu monotone u krevetu, svaki stučnjak na polju seksa će vam reći isto - poslužite se "prljavim" govorom.

Da li ste se ikad zapitali zašto? Pod "prljavim" govorom podrazumevaju se sve one nevaljale reči koje možete da uputite svom partneru a koje mu poručuju kakav ga užitak očekuje u krevetu sa vama. Zapakovane suptilno u omotač senzualnosti i rezervisane isključivo za njegove uši, te male prljave reči će učiniti da on ostavi sve što radi i nestane zajedno sa vama iza zatvorenih vrata. Sada vam otkrivamo na koji način nevaljale reči mogu poboljšati vaš odnos u spavaćoj sobi, ali i van nje.

PRLJAV GOVOR U KREVETU JE UVEK ZABAVAN I ODRAZ JE SMELOSTI

Nakon još jednog sasvim običnog dana, kada ste sve uradili po pravilima - od odlaska na posao, do spremanja večere i pripremanja za novi radni dan, vreme je da malo podignete atmosferu. Dosta ste vremena utrošili na neuzbudljive stvari, a sada je vreme da vaša intima dobije malu dozu erotike. Upućivanje prljavih reči vašem voljenom, ne samo da će pokrenuti njegovu maštu već će mu i jasno staviti do znanja koliko se strasti krije u vama, piše "Loveallwomenstalk".

PRLJAV GOVOR VAN SPAVAĆE SOBE JE NEŠTO INTIMNO

Ljudi često zaboravljaju da je par zapravo intiman par, te da je prljavi govor van spavaće sobe, vrlo intiman čin. Ovo je zapravo jedna od prvih stvari koja nekako sklizne kroz ruke najvećem broju parova jer u javnosti zaboravljaju da su - intiman par. Zato, sledeći put kada ste negde u društvu, u toku nekog uopštenog razgovora nagnite se suptilno ka vašem voljenom i šapnite mu koliko ga žarko želite i šta biste mu sve u ovom trenutku radili.

PRLJAV GOVOR VAS PODSEĆA NA VAŠE PRVE SUSRETE

Istina možda se tada niste služili svim tim rečima, koje sada imate hrabrosti da izgovorite, nakon što ste se malo bolje upoznali, ali upravo one "male prljave reči" podstiču onu strast s početka veze da izađe na videlo. Sećate li se kako niste mogli da se zasitite jedno drugog i kako ste žudeli za tim da svaki trenutak provodite zajedno? Upravo takvo uzbuđenje doneće vam pažljivo osmišljene i upućene prljave reči, u pravom trenutku.

PRLJAV GOVOR POSTAJE PROROČANSTVO KOJE SE OSTVARUJE

Čak i ako zaista niste vešti u prljavom govoru, možete otkriti da izgovaranje onog što želite da uradite vašem partneru ili on vama, može da bude razlog zbog kog ostavljate sve po strani i bacate mu se u zagrljaj. Kada krenete da ostvarujete "proročanstvo" koje ste izrekli, činiće vam se kao da ste zvezda nekog erotskog filma koja ima pred sobom samo jednu misiju - zadovoljstvo.

Izvor: Prva.rs/Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

erotikaerotski filmintimaljubavljubavna vezaljubavni parmaštamonotonijaprljavi razgovoriseksseksualni odnosiseksualno uzbuđenjestrast