MISLILA SAM DA SI DŽENTLMEN: Miljana Kulić osula paljbu po Stefanu Kariću zbog objavljivanja prepiski sa Kijom Kockar (VIDEO)

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gosti voditelja Darka Tanasijevića bili Miljana Kulić i Stefan Karić. Karić je prokomentarisao odnos sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar.

- Gledateljka te je pitala zbog čega mrziš Kristinu Kockar i u kojim trenutcima ti nije ispala prijatelj, pa ne želiš više da joj budeš prijatelj? - rekao je voditelj Darko Tanasijević.

- Ja nikoga ne mrzim. Mene i sad od njih da neko pozove u pola noći ja bih se stvorio. Ne želim više da spuštam glavu, da sve ide preko mene. Nisam je nazivao pogrdnim imenima. Udarala je i prošle godine, komentarisala je moju vezu. Tad sam video da ni u jednom trenutku nije stala za mene, kao što sam ja uz nju u prvoj sezoni - rekao je Stefan.

- Rekao si da je iz tvoje kuće ušla u prvu sezonu? - dodao je voditelj.

- Jeste, znam kako je ušla - nastavio je Karić.

- Stefan je mene nmnogo razočarao. Mislila sam da je džetlemen i da ne iznosi sa kim je bio. Ne branim Kiju, niti imam potrebu. Ja nisam ni u kakvim odnosima ni sa Kijom, ni sa njenom mamom Nadicom - pričala je Miljana Kulić.

- Nisam dao prepiske sad, one su odavno izašle - ubacio je Stefan.

- Ko je dao? - pitala je Miljana.

- Moj otac je uzeo iz mog telefona - odgovorio je Stefan.

- Tvoji roditelji imaju uvid u tvoj telefon? Moji ni šifru ne znaju - nastavila je Miljana.

- Tvoji roditelju ne znaju ni gde se nalaziš - odgovorio je Stefan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

kija kockarmiljana kulićstefan karićZadrugazadruga 4