ELA I ALEKSANDAR ĆE DOBITI DRUŠTVO: Amal i Džordž Kluni ponovo očekuju blizance?!

Amal i Džordž Kluni imaju četvorogodišnje blizance Elu i Aleksandra, a u stranim medijima juče se pojavila vest da očekuju prinovu.

Glumac ima 60, a njegova supruga advokat i borac za ljudska prava 43 godine. Mediji spekulišu da Amal ponovo očekuje blizance, kao i prošli put. Amal Kluni je u drugom tromesečju i ponovo je počela da se pojavljuje u javnosti. Izvori bliski paru kažu da će se uskoro ponosno pokazati stomačić.

Srećni par je novosti prvo rekao prijateljima tako što su 4. jula priredili intimnu večeru kako bi saopštili "veliku vest". Večeru su organizovali u omiljenom restoranu "Il Gatto Nero".

- Džordž je blistao od ponosa i uzbuđenja i nije mogao da dočeka da svima kaže da su uspeli sa novom trudnoćom - kaže jedan njihov prijatelj.

Amal i Džordž su to oduvek želeli, ali u njihovim godinama nije bilo garancija da će uspeti. Džordž voli decu i hteo je da ih ima što više, kako bi Ela i Aleksander imali društvo. Blizanci znaju da će dobiti braću ili sestre.

Popularni par venčao se 2014. godine, a blizancima su saopštili srećnu vest na njihov rođendan 6. juna.

Par boravi u vili na jezeru Komo na odmoru. Vilu iz 18. veka su platili oko 15 miliona evra. Nedavne poplave nisu poštedele ni Klunijevu vilu koja je imala blato i mulj do balkona. Glumac je došao da pomogne i vidi kakva je situacija, pa je snimljen sa gradonačelnikom Rodertom Pozijem kako čisti mulj.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: The Sunday Times Style - YouTube/PrintScreen

Amal Kluniblizancidžordž klunitrudnoća