UVEK SAM TU ZA MOJE SINOVE: Mustafa Sandal progovorio o sudskom sporu sa Eminom Jahović

Turska muzička zvezda Mustafa Sandal pronašao je novu ljubav posle razvoda od Emine Jahović i reklo bi se da mu baš prija. Mesecima je u vezi sa dvadeset godina mlađom preduzetnicom Melis Sutsurup, mada priča verovatno traje duže, budući da su ih prvi put zajedno videli još u leto 2019.

Mustafa je škrt na rečima kada na dnevni red u razgovoru sa novinarima stigne njegov privatni život. Ipak, u nedavnom intervjuu za jedan turski portal otkrio je razne stvari...

Svojevremeno ste važili za ženskaroša na glasu. Kakva je sada situacija?

- Ko, ja? Ne, nisam. Uvek sam imao stabilne veze, možda se samo dešavalo da u nekima nije bila usklađena energija. Sada sam veoma srećan, u divnom odnosu sa ženom koju volim.

Šta ste naučili od žena tokom svih ovih godina?

- Od žena se mnogo može naučiti...

Da li ste čovek za ženidbu ili, pak, čovek za zabavu?

- Ovo bi trebalo da pitate Melis, a ne mene. Naša veza zasniva se na mnogo ljubavi, saosećanja i poštovanja. Zaista smo srećni.

Ona ima 32 godine. Skoro dve decenije razlike između vas. Koliko ta činjenica utiče na vaš odnos?

- Ta razlika se i ne primećuje. Oboje smo zreli, ozbiljni ljudi. Pozitivna energija koja vlada među nama važnija je od svega.

Bivša supruga nedavno vas je tužila jer niste plaćali alimentaciju.

- Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece, i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre... Provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude.

Hoće li se vaše prijateljstvo sa Eminom nastaviti posle svega što se dogodilo?

- Kao što sam rekao, ona je majka moje dece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvredi nju ili naše sinove.

Kakvi ste kao otac?

- Zaljubljen sam u svoju decu. Najvažniji su mi njihova ljubav i poverenje.

Sinovi su ostali sa majkom posle razvoda. Koliko često ste sa njima?

- Nemamo problem sa tim, lako smo se dogovorili. Oboje činimo sve što je potrebno da naša deca budu srećna. Viđamo se vrlo često.

Jaman ima 13 godina, Javuz devet. Šta je najvažnije što ste naučili od njih?

- Milosrđe.

Da li slušaju vaše pesme?

- Oni su TikTok generacija. Vole rep, ali i moju muziku. Sinovi su prvi koji imaju priliku da čuju moje pesme pre nego što ih objavim, jer daju objektivne komentare.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: yaemina/Instagram

alimentacijaemina jahovićJaman SandalJavuz Sandalmustafa sandal