NAŠA PAHULJICA JE STIGLA KUĆI: Ivona i Dado Polumenta izveli ćerkicu Aliu iz porodilišta (FOTO)

Ivona, supruga pevača Dada Polumente, porodila se pre dva dana u Novom Sadu i na svet donela njihovo drugo zajedničko dete.

Lepa plavokosa dama rodila je ćerku za koju su ponosni roditelji odabrali ime Alia.

Srećna majka sa svojom malenom naslednicom napustila je danas porodilište i stigla u svoj porodični dom, odakle se pratiocima na društvenoj mreži Instagram zahvalila na podršci i čestitkama.

- Naša pahuljica je stigla kući! Zna se ko će najviše da je voli i pazi i mazi, njena seka! Neizmerno hvala mom doktoru koji je prevazišao sva očekivanja i zahvaljujući njemu, imala sam porođaj koji se samo poželeti može! Sve što je rekao, nije bilo tako nego i više i bolje od toga! Hvala celom osoblju u porodilištu Betanija u Novom Sadu, ne zna se ko je prijatniji i nasmejaniji. Pružili ste nam divnu atmosferu i ugođaj, ali bukvalno svaka osoba koja je tamo zaposlena. Takođe, hvala svima na čestitkama, podršci, ljubavi, nikada ovo nismo doživeli! Idemo sada da se volimo i uživamo sa tatom i sekom - napisala je Ivona pokraj fotografija svoje ćerkice čije lice još uvek ne želi da pokaže javnosti.

Podsetimo, par već ima četvoroipogodišnju ćerkicu Aleu, dok Dado iz prvog braka ima sina Dorijana koji je nedavno proslavio 17. rođendan.

Inače, tridesetdevetogodišnjem pevaču ovo je treći brak, a atraktivnu manekenku upoznao je 2015. godine na snimanju spota za pesmu "Za tebe uvek biću tu". Par se venčao krajem 2016. godine u Švedskoj.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dadopolumentaofficial/Instagram

Alea PolumentaAlia Polumentadado polumentaIvona Polumentaporođajporodilištetop_slider