SHOW MUST GO ON: Ivana Španović oglasila se nakon osvajanja četvrtog mesta na Olimpijskim igrama u Tokiju

Najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović na Olimpijskim igrama u Tokiju zauzela je četvrto mesto u disciplini skok u dalj i ostala bez medalje koju je ona, ali i čitava nacija priželjkivala.

Nakon nastupa u finalu tridesetjednogodišnja Zrenjaninka novinarima se obratila sa samo nekoliko reči i sama razočarana rezulatom koji je postigla.

Uspešna sportistkinja dva dana nakon finala oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

- Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacija da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo "game changer" situacije. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš ali jedna stvar im je zajednička - proći će. Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato - "show must go on" - napisala je Ivana uz svoju fotografiju.

Nakon objave srpske skakačice u dalj usledili su komentari pratilaca, među kojima se izdvajaju reči podrške koje su joj uputili kolege - sportisti, košarkaš Bogdan Bogdanović i nekadašnji kapiten odbojkaške reprezentacije Vladimir Vanja Grbić.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanaspanovic/Instagram

ivana španovićmedaljaOlimpijske igre u Tokijuskok u dalj