VIDIMO SE NA SUDU, IZ*EBAO TE JE SVAKI: Mina Vrbaški napustila emisiju kad se Maja Marinković uključila u program (VIDEO)

Sinoć je održana emisija "Narod pita", gostovale su Jovana Ljubisavljević i Mina Vrbaški, a između ostalih u program se javila i gledateljka Marija.

- Imam pitanje za Minu kako je uspela da se suzdrži da ne nasrne na Maju? - pitala je gledateljka Marija.

- Ne znam kako bih to opisala, ne znam. Takva osoba nije vredna da napustim Belu kuću - rekla je Mina.

- Mina, je l' si iznenađena što su Car i Maja zajedno? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Nisam, iskreno, to se i očekivalo, Maja završi sa svakim mojim bivšim. Znam mnogo više nego što drugi misle - rekla je Mina.

Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Maja Marinković. Mina je ubrzo potom napustila emisiju, pod objašenjem da ide da zapali cigaru, a zatim se vratila.

- Gledam celo veče, tu sam sa prijateljem, nismo goli, družimo se Filip i ja. Slušam razne gluposti, moram da demantujem neke stvari. Odnos sa Janjušem ne bih komentarisala, niti bih davala toj temi na značaju. Rekla si da si bila tu za mene, a nisi - rekla je Maja.

- Tvoj tata je mene zvao da mi se zahvaljuje - ubacila se Mina.

- To mene ne interesuje, ja kada sam izašla i gledala kada je meni bilo najteže radila neke stvari mene iza leđa - dodala je Marinkovićeva.

- Milo za drago Maki - rekla je ona.

- Znaš ti kako izađe milo za drago - dodala je Maja.

- Znam izjeb*š se - odbrusila je Mina.

- Imaš pozdrave od Filipa, uživamo i gledamo te. Mina je isto nasrnula na mene bićemo egal. Što se tiče učešća biću gost, a to bi bilo to što se tiče odnosa Mine i mene - rekla je Maja.

- Da li je tvoj odnos sa Carem samo prijateljski? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Mi smo jako bliski, družimo se. Drugu personu ne bih komentarisala, posvetila bih se sebi, uživam, provodim vreme sa dragim ljudima. Filip je meni uvek bio pravi prijatelj - rekla je Maja.

- Videćemo se tamo gde treba, na sudu. Naplatiću postupke koji su bili divni - rekla je Maja.

- U kakvim si odnosima sa Majom? - pitala je voditeljka jovanu.

- Ovo je sad važnija tema. Maja i ja smo u korektnim odnosima, super smo. Pričala je sa mojim roditeljima, imale smo svađice pod pritiskom crnog stola. Ne čujem se ni sa kim - odgovorila je misica.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

emisija "Narod pita"Filip CarJovana Ljubisavljevićmaja marinkovicMina Vrbaški